PR CUAET
-
Знаєте, я в цілому згодна з вами. АЛЕ, вже другий день підряд ми сидимо в кожну годину моніторимо ті кляті слоти, яких ніхрена немає - нерви вже не то, що на грані… люди вимотані та злі, це теж треба враховувати
-
Мы кажется вчера уже разобрались с тем что ваша трактовка правила разнится с реальной формулировкой 😅
-
а слоти я зловив за тижні 2... Але треба ще 1 🙈
-
Той хто це правило ввів напевно його поміняє... А вводив його не я
-
Хіба графік роботи консульства та навантаження передбачає виставлення слотів о 18
-
Серьезно, меня вчера мьютнул на час за что что я барышне какой-то сказала что она не может поймать за первые три секунды слоты потому что их все сгребают боты. Лол
-
Аккуратней, здесь есть модератор который за слово боты банит. 🫠 Наверное год бедняга слоты ловит, вот его это слово и триггерит.
-
Він вночі слоти виставляє
-
Не потрібно бути невдячним. Ото буде весело, якщо після повідомлення Анастасії Ви зловити той слот, як Ви заговорите тоді. Майте трохи вдячності, що вона дійсно за своїм бажанням дає Вам інформацію. Міняйте себе, країна таки починається з нас.
-
Зверніться до міграційного консультанта @OstapBosak
-
@tax_canada_accounting
-
Скажите пожалуйста,а где есть эта информация? Оф сайт перечитала сто раз,ничего на эту тему не нашла.
-
Одружуюсь з канадцем, весілля буде Україні. Чи потрібно в Канаді підтверджувати наш шлюб, при подачі на цю програму?
-
Я вважаю, це нерви. Це зрозуміло.
-
це скоріше вам потрібно просити саме консульство щоб виставляли коли будуть слоти в фейсбук а не трігеритись на Анастасію яка тут просто постить те що реально може статись але й помінятись
-
Я Вам бажаю зловити як тільки виставлять. Я також чекала кожного дня.
-
Если да,то проводите ли вы консультации?
-
Посоветуйте иммиграционного консультанта в Монреале, хотела бы проконсультироваться по гуманитарной программе. Может кто знает с такими кейсами.
-
Як би ж ії було так легко вчити як англійську мову. Та ще і не в мовному оточенні.
-
Спасибо Вам огромное за информацию!!! Скажите ,а вы консультант?
12 Jan 2024, 17:45
138424/469854
4 minutes ago