PR CUAET
-
Значит уже даже тогда была проблема, я думал это только в последнее время
-
Вот ваши основания на эту программу с оф.сайта
-
тому що також була проблема з тими чергами на слоти. Коли відкрили Документ, то мене вже там не було.
-
Нет, я просто давно здесь, с октября, практически профессиональный ждун. Поэтому много прочитала. Ну и сама подавалась по этой программе. Если есть вопросы задавайте здесь, что знаем поможем.
-
Чего же вы в Германии не сделали
-
Да, я читал, там многие документы у нотариуса надо заверять. Вот и спрашиваю, кто делал
-
Я -за! Де підписувати?🧐
-
Спасибо большое))) Если вдруг у вас будет еще какая-то информация по этому поводу,то пожалуйста,дайте знать))))
-
Вітаю! Друзі як довго чекали на довідку про несудимість з Польщі? Бо я вислав 9го лютого і ще ніфіга не прийшло?
-
якщо паспорт закордониий продовжений, то в монобанк не проходе реєстрація.
-
Да нехай вже ООО Ахметова викатить прайс.
-
Звоніть в підтримку моно, міняйте номер на канадський
-
Заходите на монобанк, вибираєте реєстрацію на закордоний паспорт, фоткаєте його, індефікаційний номер, після того зідзвон з оператором, показуєтесь на камеру, відповідаєте на прості питання і все.
-
Ви можете відкрити рахунок у Монобанку. З вашим канадським номером телефону
-
Цього покемона спіймати дуже важко. Я витратила декілька днів, плюнула і зробила монобанк
-
Ну тобі монобанк онлайн зробіть або приват
-
Здесь уже очень многие так подались. Нет ограничений. Не переживайте.
-
Мне и надо поймать слот, чтоб сделать загран паспорт))) у меня только внутренний, синий, бумажный, он не подходит 🙈
-
Ещё сначала поохотиться на этого зверя нужно)
-
Оттава повинна бути сьогодні?
12 Jan 2024, 17:45
138456/459106
less than a minute ago