PR CUAET
-
Интересно,звонил ли кто-то в IRSS с этим вопросом. Потому что податься можно,однако какой будет итог. Но вы конечно дали нам такую надежду!!!😌 Спасибо вам большое за это)))
-
E-sim вже давно можна купити.
-
Там на два вперед слотів повно
-
так її ж потрібно також відновити і на це потрібен час, поки хтось привезе стартовий пакет з України. Це все час.
-
Едмонтон, торонтл
-
Я думаю,что для начала пойдем возьмем консультацию,потому что все равно миллион вопросов. Если все равно этот вопрос останется,то тогда будем звонить,как крайняя мера.
-
де?
-
А взагалі хтось зміг забронювати вже слоти за останній місяць ?
-
Щиро Вам дякую за інформацію.
-
А це для чого?
-
А кто-то подавал по этой программе, если есть родственники, но не те, которые перечислены сразу? Я так понял, это включая, то есть можно и с другими родственниками подаваться? • be a family member of a Canadian citizen or permanent resident including their: ◦ spouse or common-law partner ◦ child (regardless of age) ◦ grandchild ◦ parent ◦ grandparent, or ◦ sibling (or half-sibling)
-
цю інформацію надає співробітниця консульства в Едмонтоні. Також люди, які сидять в Едмонтоні і питають за слоти. Але щось у них там зламалося і слотів немає
-
Я не думаю, что он вообще у кого-то возникал) на канада.ка все чётко написано, кто имеет право. Ни слова об каком-либо ограничении по количеству декларации, который может дать один гражданин/ резидент. Раз не запрещено, значит разрешено. Но позвонить можно, если считаете нужным.
-
Якщо у вас проста ситуація, то просите когось в Україні купити пакет SmartSim, вводите PUC код старої картки, сподіваюсь він зберігся у вас в USSD (інструкція на SmartSim пакеті) Якщо не пощастило як мені, то 1. Пишете в підтримку kyivstar, і просите у них форму на реестрацію номера по паспорту (все інше не спрацює) 2. Вони відправлять її вам на email 3. Заповнюєте, фоткаетесь з паспортом, вказуете в заяві довірену особу яка забере сімку в магазині 4. Відправляете їм заповнений скан і фото 5. Вони телефонують довіреній особі коли забрати можна сімку 6. Людина забирає сімку, активує її і ви підключаете eSIM. 7. Профіт