PR CUAET
-
так її ж потрібно також відновити і на це потрібен час, поки хтось привезе стартовий пакет з України. Це все час.
-
Едмонтон, торонтл
-
Я думаю,что для начала пойдем возьмем консультацию,потому что все равно миллион вопросов. Если все равно этот вопрос останется,то тогда будем звонить,как крайняя мера.
-
де?
-
А взагалі хтось зміг забронювати вже слоти за останній місяць ?
-
Щиро Вам дякую за інформацію.
-
А це для чого?
-
А кто-то подавал по этой программе, если есть родственники, но не те, которые перечислены сразу? Я так понял, это включая, то есть можно и с другими родственниками подаваться? • be a family member of a Canadian citizen or permanent resident including their: ◦ spouse or common-law partner ◦ child (regardless of age) ◦ grandchild ◦ parent ◦ grandparent, or ◦ sibling (or half-sibling)
-
цю інформацію надає співробітниця консульства в Едмонтоні. Також люди, які сидять в Едмонтоні і питають за слоти. Але щось у них там зламалося і слотів немає
-
Я не думаю, что он вообще у кого-то возникал) на канада.ка все чётко написано, кто имеет право. Ни слова об каком-либо ограничении по количеству декларации, который может дать один гражданин/ резидент. Раз не запрещено, значит разрешено. Но позвонить можно, если считаете нужным.
-
Якщо у вас проста ситуація, то просите когось в Україні купити пакет SmartSim, вводите PUC код старої картки, сподіваюсь він зберігся у вас в USSD (інструкція на SmartSim пакеті) Якщо не пощастило як мені, то 1. Пишете в підтримку kyivstar, і просите у них форму на реестрацію номера по паспорту (все інше не спрацює) 2. Вони відправлять її вам на email 3. Заповнюєте, фоткаетесь з паспортом, вказуете в заяві довірену особу яка забере сімку в магазині 4. Відправляете їм заповнений скан і фото 5. Вони телефонують довіреній особі коли забрати можна сімку 6. Людина забирає сімку, активує її і ви підключаете eSIM. 7. Профіт
-
Це жах. А звідки вони беруть ту інформацію ?
-
До 16 мая нужно постараться успеть подать документы на паспорт, тем кто успеет должны выдать без проблем так как закон не имеет обратного действия, ну по крайней мере попробовать стоит) пиар получить за пару лет не многие смогут
-
так, писали, що вони будуть вчора, потім сьогодні об 11 ранку, але ми всі сидимо і слотів немає
-
Ніби писали вище