PR CUAET
-
Ничего нет
-
На сайті МЗС є форма, щоб залишити відгук про роботу консульства. Якщо вам тоді відмовили, ви кудись зверталися з цим? Чи лише зараз вирішили пожалітися, та й не МЗС, а мені?
-
Є певні люди , в певних структурах , які ідуть на зустріч , але це окремі індивіди , яким велика дяка , але якщо говорити про державу , узагальнено, то я не чекаю ніякої допомоги .
-
Ещё вся ночь впереди, какая романтика ловить слоты при свече
-
Ну что, было что-то где-то сегодня?
-
Спасибо
-
Bottom всім нам сьогодні
-
Спасибо
-
Его еще б о т о м называют те, кто не совсем понимает как это работает
-
Так написали И теперь продают)
-
Так что пальцы надежнее
-
вітаю! допоможіть, будь ласка, розібратися. чи на GST/HST credit потрібно щороку заявку подавати чи якщо вже два роки отримували, то воно автоматично якось переходить на наступний рік? чому запитую, бо не бачу в власному кабінеті CRA майбутніх платежів після квітня цього року. а подавала податкову декларацію цього року сама, тому не впевнена чи не упустила з виду якусь форму про GST
-
Подскажите как авторизоваться на сайте консульства, если нет дии, id,карты украинского банка
-
Якщо вік до 12 років, то можна зробити доручення, зробити фото і паспорт в Україні
-
Я уявляю, як зараз співробітники Консульства, переглядаючи цей чЯтік, регочуть з наших повідомлень про очікувані слоти
-
Доброго дня! Питаннячко таке у когось змінився статус background check? Це стосується перших 4-х днів подачі
-
це не допомога , просто так побудовано суспільство.
-
А також усякого роду стихійні лиха, революції в країнах перебування і тд
-
Теж цікаво чи є такі і який результат
-
А як думаєте, що стається, коли хтось одинокий в чужій країні потрапляє в неприємний випадок? Тоді підключаються посольства та консульства
12 Jan 2024, 17:45
138602/464834
about a minute ago