PR CUAET
-
Підкажіть будь-ласка в Оттаві сюди відправляти довідку?
-
Так побудоване суспільство, якщо б можна було отримати паспорт , тощо , без звернення у консульства, я б з радістю оминув цю бюрократію. За цю " допомогу " беруть сплату, то це вже надання послуги, а не " допомоги" .
-
це штучно створена урядом проблема , яка питання не вирішить, не в мобілізаційному плані , не в фінансовому, а тільки налаштує громадян проти своєї країни. Що зараз і відбувається.
-
Подаватись на візітор рекорд. Підстава - опен ворк перміти батьків. Дитина не має права працювати до 14 років, тому ворк перміт не дадуть. Стаді перміт не дадуть, його можна отримати лише при перетині кордону або вступивши у канадській навчальний заклад (не школа). Інструкція є у ютубі, запрос "подаємо аплікацію на visitor record для дітей". Скоріш за все це вже платно.
-
Посольство України в Канаді 310 Somerset St. West, Ottawa, ON, K2P 0J9, Canada Или сюда
-
Сюда?
-
Мне государство Украина вообще ничего не должно. Я - плохой гражданин , который не платит налоги и сбежал от мобилизации, так как не хочу умирать и это - мой сознательный выбор. Я признаю, что гражданин я вообще никудышний, пускай и платил последние 10 лет налоги в Украине. Ну на здоровье, так сказать, оставлю Украине «на ход ноги». Так вот, раз я - плохой гражданин, я с удовольствием готов выйти из гражданства, чтоб не быть обузой и государство не обременяло себя тратой денег на уточнение всех данных обо мне и так далее. С удовольствием стану человеком без гражданства. Подскажите, каким образом можно выйти из гражданства и почему государство Украина не обеспечивает меня этим правом?
-
Кто отправлял справку в Оттаву, поделитесь адресом пожалуйста. А то меня запутали. 🤦♀️
-
У меня только паспорт, военник и свидетельство о рождении 🙈
-
Бо в Україні вони сховані в ціну. Це привіт совку і недолугій системі економічної освіти. На заході люди платять податки окремо, і бачать суми і що держава на них робить, і потім питає: где деньги Біллі?