PR CUAET
-
Доброго дня! Хтось може підказати, для RSWP робота теер 4 підходить?
-
Я дала лист з контори, де підтверджено факт співпраці, витяг з реєстру, інвойси (можна вибірково). Податкові ні бо там незрозуміло ніфіга. Показувала консультанту, сказав ок
-
Доброго ранку, питання про візу) Якщо віза worker до 2025 року, чи можно буде заїхати по цій візі в Канаду після березня 2024го?
-
Но это предположение
-
Мне кажеться в начале, вы указываете депендентов - это те кто будут идти с Вами по программе и зависят от Вас. Поэтому там Вы не указываете ребенка и сестру и исходя из этого оно не будет их подтягивать во все анкеты.
-
Місяць точно чекав
-
Скільки колега чекав після того як завантажив фото на портал?
-
У мене колега дзвонив на підтримку і пояснював чому йому потрібно отримати швидше. Йому сказали чекати, АЛЕ на наст день прислали сопр… тому, спробуйте й ви)
-
Я не хочу Вас розчаровувати, але відсотків 90 що не отримаєте ще до січня еСoPR. Але надія є 😉
-
Привет. Подскажите пожалуйста кто заполнял и заверял в Украине декларацию от отца - разрешение чтоб дети подавались на пр в Канаде с матерью? Как вы заверяли нотариально этот документ? Нотариус поставил печать и подпись в положенных местах или на отдельной странице? Буду благодарна за описание процесса в вашем случае. Спасибо. www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5604e.pdf