PR CUAET
-
це "заслуга" ситуації, а не країни і тим баче уряду і Канади, що створила цю програму. Клоун хотів повернути усіх назад і допомогу від інших країн присвоїти, щоб самим " розподіляти"....якщо хтось забув.
-
Тому що якщо ви приїхали по cuaet то це не ваша заслуга, а якраз виключно заслуга України і українців на міжнародній арені, через що їх високо цінують і хочуть допомогти ціною своїх ресурсів і коштів. Чомусь Суданцям чи Палестинцям мільон віз не видають без будь-яких перевірок на судимість і тд. Якщо ви приїхали по ПР чи закритому ВП питань нема. Але щось мені підказує що тоді у вас і риторика була б інша)
-
Для кого? Для українців закордоном? Вам відомі зараз пріоритети всередині країни? Посольства які виконують важливіші функції (переговори про міжнародну допомогу Україні, постачання зброї) зараз не мають достатньо людей в штаті, сумніваюсь, що для консульств створять конкурс для поповнення в штаті щоб вони людям паспорти оформляли
-
хорошо, отвечу развернуто: нет, никогда не проживал в рашке, последние 31 год жил в Украине, и вот теперь поневоле пришлось начать новую жизнь в Канаде
-
Модератор, а можна для срачів окрему групу? Бо дійсно корисна інфа губиться у цих " дискусіях".
-
афганці наприклад приїхали сюди і отримали ПР автоматом, а в них не найгірша ситуація була.
-
Нет примера, все свободно пишут , индивидуально, я такой то , я писала для мужа что с 2014 до 2018 был студентом, поэтому был освобожден от службы, потом выехал туда и туда, в армию не призывали
-
Делается через сайт консульства - онлайн запись Авторизация через дию / банк / другие варианты
-
Мої вітання Саскачеванцям)!