PR CUAET
-
Ви можливо? 😂
-
А де ще можна ловити окрім сайту? 😅
-
скажите, а вы только будете ставить вопросы или дискуссию планируете вести? Потому что отвечать на вопросы пропаганды мне неинтересно - я итак знаю ответы. А вот дискуссию - всегда пожалуйста.
-
Кто сегодня словил слот?
-
Господа, я чего то все равно не допонимаю. Чтобы консульство вам оказывало услуги, нужно обновить будет данные через электронный кабинет ухылянта, простите, призывника? Или им нужен военно учётный документ?
-
Тобто, до лаптєрейха у вас претензій менше, ніж до України?
-
Чи ж тут хтось кому вдалося зловити слот прямо на офіційному сайті? Підкажіть будь ласка, які дані потрібно наперед підготувати? 🙏 Щоб швидко це заповнити 😅
-
Ну, вам чогось не сподобалося жити з расєйським громадянством в Україні
-
Я ж писав: ненавидять людей які читають книжки😀
-
Як ми будемо з цієї ігли злазити, коли всі слоти зловимо. Чи ще пару років потому будемо кожен день в Дії авторизуватися?
-
Та ні, просто цікавлюсь для чого взагалі сенс відмовлятись від громадянства цієї країни та продовжувати там жити.
-
Я головний аплікант на чоловіка прийшов military
-
Надо приложение приватбанка скачать?))
-
вы решили заменить предыдущую особу в допросе меня ?) С какой целью интересуетесь?
-
І яке громадянство Ви збирались отримати та жити з ним в Україні?
-
Так, жінки не розуміють,що таке - ховати своїх мертвих дітей, впізнавати частини тіла в чорних мішках за ДНК, чекати на якусь вісточку від сина/батька/брата/коханої людини. Та хіба матері, які поховали 2 синів, маленьких дітей це зрозуміють? От правда
-
😁😁😁 Нi жодного, кождний рiк чекала
-
хочеш миру - готуйся до війни. Чули щось таке? Розумієте зміст?
-
потому что в мире существуют другие гражданства и с некоторыми гражданствами можно жить в Украине. Ну, как вариант :)
-
Більше нічого, бо так як ви заходите чкрез дію, або банк, ну то дані є всі автоматично
12 Jan 2024, 17:45
138781/462067
8 minutes ago