PR CUAET
-
нет, потому что я не испытывал никогда проблем (ДО получения безвиза) в получении виз в Европу за баснословные 30-35 евро и полчаса времени похода в посольство интересующей меня страны. Это только одна сторона медали. Вторая: гражданство страны, которое я рассматривал, давало бы такие же преференции, но, как я сказал, для меня это - абсолютно несущественно.
-
Напевно щось чула. Бо виїхала з України до війни. І прилетіла в Канаду з ПР. Хочу підкреслити, що я нікого не відправляю воювати. І абсолютно розумію що багато людей вимушено переїхали. Я розділяю їх біль і сум. Але я проти риторики що Україна нам нічого не дала і взагалі погана. Це як мінімум не так, до того ж чорна невдячність тим паче що багато людей тут саме за cuaet, а Україна наразі в такому становищі виключно через війну і агресію уродів зі східного кордону. Я вважаю що замість того щоб зараз впадати в паніку, істерику і розповсюджувати негатив в сторону України варто дочекатись того як саме закон працюватиме і підлаштовуватись під це. Ніхто з Канади нікого не депортує воювати. Вдох-видих-донат знайомим що боронять наші міста.
-
а вы свои слова можете подтвердить про мое гражданство или просто решили в очередной раз показать, что у вас в голове накакано?
-
Перепрошую, а все те, що Ви перечислили, окрім усіх інших “обовʼязків” чоловікам не загрожує? Дійсно…. Чекати вісточку це рівноцінно втраті життя та сидінні в окопі. У мене з початку війни розвелось 4 друга. Щось знаєте, жінки і дітей забрали, і нових Педро та Джонів познаходили, і не сильно переживають, що когось треба буде по ДНК впізнавати.
-
потому что гражданство этой страны накладывает только обязательства и не дает никаких преференций. Но , как только я выяснил, что отказаться от гражданства практически невозможно, а второе гражданство Украина не признает и считает только свое гражданство валидным на территории Украины - отказался от этой затеи в виду банальной лени, так как не увидел никаких бонусов в таких телодвижениях. К сожалению, жизнь показала, что лучше бы я не ленился, но это - просто отступление лирическое ))
-
це по суті єдина вимога, якщо сфера IT, щоб податися по Alberta accelerated tech pathway? Не будуть перевіряти обсяги обороту грошей компанії? Бо вони на ринку ніби з 2015 року, але їх там небагато працівників)) По СЕС є варіант, так як маю емплоймент в ВС, але я англійську фіг там на 10 здам, балів не вистачає(((