PR CUAET
-
Я не на фронті, я не військовозобов'язана. Тому я роблю те, на що можу вплинути - доначу, а ще не дискредитую Україну, на відміну від багатьох громадян "гасударства Україна" Ви ж, мало того що не в окопі, ще й намагаєтеся дискредитувати Україну на весь світ
-
а вы ощущаете разницу между "Никого не выгонят из Канады, пока не закончится война" и "невозможность строить свою жизнь и жить с чемоданным настроением в Канаде, потому что государство Украина не дает возможность получить канадские документы"?
-
Бляха!!! Все почалось з мого питання.я просто спитав що народ думає про новий закон про мобілізацію в відповідній гілці, тобто для чого це потрібно українській владі. А вийшло все що завгодно, але не конструктивний діалог. Уточню зразу: пішов лісом менше півроку тому. Перед цим встиг зробити відповідні висновки, із всіма витікаючими. На початку війни ходив до ТЦК-не брали бо батько загинув в АТО в 18. Але декілька раз ловили в бусик і просили гроші щоб вийти. Заяви в поліції були написані-безрезультатно, Закон на жаль не працює. Залишився без роботи через неможливість пересуватись. Нікому не платив ні разу хабара. Навіть щоб вийти. І дуже добре знайомий з типом людей які з-за кордону посилають всіх на війну. В основному це жінки. Не пишаюсь тим що я зробив і нікому не рекомендую проходити такий шлях. Але кожен робить свій вибір за що не можна його осуджувати. Питання залишається відкритим: для чого це українській владі?