PR CUAET
-
Вот і відплвідь, для чого закон, він в основному все ж таки націлентй на тих, хто в Україні
-
Або здаватись, або що?
-
Коли нема ким воювати, то що робити?
-
Донатити можна і конкретним віцськовим
-
Екологічний таки підтримують ))) А якщо серйозно то ми всі в вільній країні . І багато хто вже навіть встиг отримати тут PR(читати шлях до отримання громадянства), і маючи ці документи на руках і знаючи що їх не призвуть лише по гендерній належності відправляють інших бити кацапів голіруч... На жаль суспільство радикалізовано в Україні, розділено на декілька таборів, що абсолютно не сприяє ситуації на фронті та безпеці країни. Влада ж при цьому не придумавши нічого іншого рішила радикалізувати суспільство за кордоном поділивши їх на правильних та неправильних. От що дійсно виходить за межі мого розуміння державництва. Крім того в Україні можна жити громадянам інших країн якщо звичайно це не кацапстан)))
-
Мне надо) но только родственникам можно
-
ну наприклад я сплачую податки в Україні. Правда вже не доначу, після того як бачив прикордонників що їздять на квадроціклах за "ухилянтами" по лісах як на полюванні, щоб вимагати гроші. Подумав може в тому квадроциклі мій донат? нащо воно мені треба.
-
Які вже є😅
-
Головне признавати це, да "с'єбнулись", " заникались")
-
Вот вот
-
Не треба у всьому звинувачувати своїх і забувати, жто є джерелом війни. Однак це не міняє того, що за свою шкуру кожен відповідає сам
-
Так, і після цього листа через кілька днів прийшло рішення по ворк перміту
-
Тобі зараз мільйон гривень запропонувати в місяць, але ти пошуршиш під Авдіївку, погодишся? Вот і відповіть, для того і закон)