PR CUAET
-
Дякую )
-
Я згідний. Особисто в мене зараз ситуація, що країну свою я люблю, а державу ненавиджу
-
Може бути будь хто, хто не отримав пр по цій програмі.
-
Але це вже більше в гілку "Продовження паспорта/візи/пермітів t.me/prcuaet/19036
-
У нас нічого не змінилося. Шостий день від відкриття програми.
-
1) Для отримання ПР потрібен діючий паспорт 2) Якщо український закордонний паспорт закінчився, подорожувати за кордон ви не зможете, проте громадянство Канади з протермінованим паспортом зможете отримати
-
6 день программы. Кроме биометрии , ничего. Даже медицину не подтянули
-
Ниче не будет сегодня Не обнадеживай людей
-
А де?)
-
Скорее всего или к полуночи или рано утром
-
Завтра вже
-
Дуже дякую, так і думала… довго
-
Пока не было. Но такое ощущение что они будут скоро
-
Подскажите пожалуйста как ставили подпись в Schedule 4? Adobe не дает подписать (функция не активна к этому документу), пишет поля заполнения определены владельцем. Заранее спасибо
-
Полюбе 😅
-
Наразі ніяк, бо до отримання AOR ви не можете підвʼязатись в gc key. Інші люди з вашими датами подачі ще теж чекають
-
В 5 ранку
-
Гена, які прогнози?
-
Не заходила у групу з 10 ранку-728 повідомлень!!! Навіщо ви пишете стільки флуду? Ну невже не можна подумати перед тим як писати повідомлення: «яку важливу інформацію я донесу до 17 тис людей написавши своє повідомлення?» Тим часом дійсно важливі повідомлення ( як наприклад від Анастасії) губляться в цьому незрозумілому і не потрібному потоці свідомості. Сім разів подумай-один раз напиши.
-
Вобщем, тем у кого срок паспорта перекрывает срок ворк пермита, ходить в консульство не придется.
12 Jan 2024, 17:45
138923/427526
less than a minute ago