PR CUAET
-
Вона працює фул тайм 3 місяця
-
Мій ворк перміт закінчується влітку наступного року
-
В разных провинциях по разному называются, но да я об этом.
-
Розумію. Дякую)
-
Господа, а кто из вас владеет инфой о страховании здоровья? Интересует именно страхование того, что не покрывают бенифиты.
-
через якого юриста ви хочете перевіряти? є процес подачі на PR, який ви не прискорите.
-
Вітаю, таке запитання. Якщо в чоловіка є 8 місяців стажу в Україні, та в Канаді є рік стажу (той самий нок) можна зарахувати український стаж? Чи якщо не має року то ніяк?
-
Якщо є ПР, то страховку можна отримати без паспорта
-
Уточніть провінцію і що маєте на увазі під бенефітами
-
Первую
-
Я прочитал как продлить страховку и увидел, что одно из требований действующий паспорт. Это, кстати, совпадает и со статусным документом (пока ворк пермитом) для тех у кого скоро закончится.
-
Вы про какую страховку? Про ту, по которой к терапевту ходишь если кашляешь? Или по той, по которой зубы лечат?
-
Так, це озн. що Евалюація мала б бути завершена . Перед цим ви мали отримати емейл «EVALUATION COMPLETED NOTIFICATION»
-
Повністю стоматологію провінційні бенефіти не покривають. Лише деякі роботодавці надають бенефіти, які покривають багато чого в стоматології. Але повністю ніхто не покриває.
-
Да, дайте пожалуйста.
-
Альберта. Бенифиты - это которые всем украинцам раздали. По ним можно зубы лечить бесплатно. Но они не все покрывают, даже по стоматологии.
-
Страховка по терміну вашого статусного документа
-
Моя сестра занимается страхованием. Если нужно могу дать контакты в личку.
-
А якщо зайти на сайт WES? Нічого не пише?
-
Она по сроку действия воркпермита. Только что посмотрел.
12 Jan 2024, 17:45
138972/434773
about a minute ago