PR CUAET
-
Страховка по терміну вашого статусного документа
-
Моя сестра занимается страхованием. Если нужно могу дать контакты в личку.
-
PNP NS non EE 15.10- подача на федеральный уровень 24.01 - AOR 24.01 – запрос на биометрию 26.01 - сдача биометрии 26.01 - засчитали старую медицину Вeсь лютий куча до запитів, дозвіл від батьків на імміграцію дитини, історія подорожей, державна служба, служба в армії. 04.03 - background completed 01.03 - Final decision 04.03 - Portal 1 Монреаль 18.04 - Portal 2 Монреаль 18.04 – Ecorp Монреаль Не дзвонив не писав тільки за біометрію вдогонку оплатив перед aor
-
Якщо правильно зрозумів закон вже прийнято і підписано. Він набуде чинності 18го Травня цього року. zakon.rada.gov.ua/laws/show/3633-ix#Text Згідно з цього закону без дійсних військово-облікових документів, з внесеними даними до "Оберігу" тощо... до консульских установ звертатися немає ніякого сенсу чоловікам з 18-60 років. Тобто повністю порушуються права людини, та інші міжнародні норми стосовно послуг у консульстві та посольстві тої чи іншої країни. Скажіть будь ласка за таких умов можна подаватися на політичний прихисток чи через переслідування державою громадянства чи щось таке інше? Можливо наші юристи у Канаді можуть якось надати галасу стосовно цього закону? Бо він повністю нехтує правами людини і напряму є загрозою кожному Українцю чоловічої статі з 18 до 60 та їх сім'ям. Я можливо не перший хто ставить це питання, і запас по експірейшн дєйту у паспорті є, але я впевнений дуже невеликий відсоток встигли поновити паспорти і взагалі навіть будь які справки у консульстві тепер не нададуть.
-
Так багато сьогодні хороших новин guys! Вітаю всіх!
-
Но там ничего не сказано о том сколько членов семьи могут подаваться на основании одного родственника с ПР или гражданством.
-
а якщо був знятий з обліку умовно, минулого року або ж взагалі недавно то тоді теж треба поновлятсь?