PR CUAET
-
Нет пока, интересно когда откроют
-
Нима слотов 😞
-
Більше 20
-
10:00 пусто
-
І які в людини із ним можливості?
-
Как говорится, лиха беда начало)
-
Ну в таких случаях дают паспорт беженца или лица без гражданства. Просто нужно будет получать визу в страну в какую поехать хотите и все. Certificates of identity или Refugee travel documents
-
Ааа, тобто відмовитись від нього реально хочуть ті в кого вже є інше? Так чому вони взагалі переживають що там в Україні і які на них накладуть санкції?
-
Вітаю! Подала заявку на отримання WP доньці зі свого акаунту. Сьогодні прийшов лист на email від IRCC, що треба надіслати їм заповнену форму 5476. Але у листі не вказано, куди цю форму прислати. В акаунті Gkey у мене ніяких нових запитів немає, ніяких посилань чи кнопок, куди можна завантажити цю форму. Може хтось мав таку ситуацію?
-
Не оформляют
-
А як я можу нелегально знаходитись в країні, якщо в мене сплине дія паспорта, відповіднo віза ,відповідно work pеrmit ? Залишається тільки ініціювати отримання піар, і отримувати довідку про несудимість ще вчора. Крім іншого якщо не встигати до кінця паспорта отримати піар просити політичний притулок...
-
Если вам уж так ооочень нужен новый паспорт, по теряйте старый, при потере новый оформляют без очереди 😄
-
Дуже сумніваюсь враховуючи шо зробити програму для українців відмовились
-
Ну так не повертатись в укр і будеш собі в безпеці
-
До речі Чи є можливість підписати якусь петицію для government-а мол: " Ми такі хороші і платимо податки в Канаді і хочемо тут залишитись ,а в нас забирають право отримати паспорт придумайте нову програму для нас таких."-?
-
А там вообще какие-то законы действуют?🙈 там полный бесспредел, посмотрите в телеграмме группу Крымский смерш 😰 Там мобилизуют без всяких законов и сажают за песню Сердючки 🙈
-
При подаче по Rural Renewal Stream, ещё возвращают оплату за подачу заявки?
-
Це ще добре що якщо є опції такі
-
Йой.Канадських чи американських?
-
То что они называют законом про мобилизацию это уже переходит все границы. Это уже прецедент вполне достаточный для как минимум бойкотирования посольства и начала диалога с правительством Канады на предмет их реакции на это. Если поддерживают, то это повод задуматься пока паспорт еще действительный. Зачем ждать пока он закончится, чтоб вообще деться было некуда.
12 Jan 2024, 17:45
139120/474652
5 days ago