PR CUAET
-
Ааа, тобто відмовитись від нього реально хочуть ті в кого вже є інше? Так чому вони взагалі переживають що там в Україні і які на них накладуть санкції?
-
Вітаю! Подала заявку на отримання WP доньці зі свого акаунту. Сьогодні прийшов лист на email від IRCC, що треба надіслати їм заповнену форму 5476. Але у листі не вказано, куди цю форму прислати. В акаунті Gkey у мене ніяких нових запитів немає, ніяких посилань чи кнопок, куди можна завантажити цю форму. Може хтось мав таку ситуацію?
-
А як я можу нелегально знаходитись в країні, якщо в мене сплине дія паспорта, відповіднo віза ,відповідно work pеrmit ? Залишається тільки ініціювати отримання піар, і отримувати довідку про несудимість ще вчора. Крім іншого якщо не встигати до кінця паспорта отримати піар просити політичний притулок...
-
Дуже сумніваюсь враховуючи шо зробити програму для українців відмовились
-
Ну так не повертатись в укр і будеш собі в безпеці
-
А там вообще какие-то законы действуют?🙈 там полный бесспредел, посмотрите в телеграмме группу Крымский смерш 😰 Там мобилизуют без всяких законов и сажают за песню Сердючки 🙈
-
Це ще добре що якщо є опції такі
-
То что они называют законом про мобилизацию это уже переходит все границы. Это уже прецедент вполне достаточный для как минимум бойкотирования посольства и начала диалога с правительством Канады на предмет их реакции на это. Если поддерживают, то это повод задуматься пока паспорт еще действительный. Зачем ждать пока он закончится, чтоб вообще деться было некуда.
-
Ага и все сейчас так дружненько потеряем паспорта))
-
От якби, наприклад, сказали шо не дамо паспорт поки не повернешся от тоді да, проблема
-
Ні, я додому не зможу попасти, так як я "неофіційно покинув країну", і тільки я подамся в посольство відразу буде штраф (як мінімум). Крім іншого ніколи не мав ні приписного ні військового квитка. Так вже вийшло. Тому якщо в когось є такі ж кейс то буде цікаво послухати які варіанти ви розглядаєте?)