PR CUAET
-
От якби, наприклад, сказали шо не дамо паспорт поки не повернешся от тоді да, проблема
-
Ні, я додому не зможу попасти, так як я "неофіційно покинув країну", і тільки я подамся в посольство відразу буде штраф (як мінімум). Крім іншого ніколи не мав ні приписного ні військового квитка. Так вже вийшло. Тому якщо в когось є такі ж кейс то буде цікаво послухати які варіанти ви розглядаєте?)
-
Дадуть, просто обнови дані. Головне що тебе тут в бусік не погрузять на вулиці, все решта не так страшно
-
Але це ж не те що взагалі не дадуть паспорт
-
Ні, я розумію потенційні проблеми і складнощі із цим всим говнозаконом
-
Ну оновлюєш дані, отримуєш новий паспорт і далі все решту при можливості. Ну а те що там тобі десь в укр штрафів напишуть так шо? Чи ти зібрався повертатись і боїшся шо тебе назад не пустять до неньки поки не заплатиш?
-
Думаю Канаді на це всеодно. Це країна мігрантів, тут таких гарних кожен рік по кілька сот тисяч приїжджає (не тільки українців), в них немає недостатку в платниках податків.
-
Територією країни рахується повітряний простір над країною (до 15000 м здається), всі судна які ходять під її прапором (повітряні, морські і т.д.) та всі консульські та посольські установи. Тому це буде територія України якщо я прийду за паспортом...
-
А чи є різниця? Це ж дуже приблизна цифра все одно
-
З тих випадків шо розказували знайомі опцій 5к грн не було навіть. Були опції 5к дол уже в самому тцк і то не завжди
-
Відкривається цей файл за допомогою відеопрогравача
-
Тут в канаді здається змінити стать не обовязково робити операцію, просто вказати шо ти себе так відчуваєш) да і якщо лгбт то взагалі не треба нічого міняти)
-
Ще як варіант можете змінити стать і подаватись на захист як частина лгбт комьюнити. І тцк ви вже не потрібні будете