PR CUAET
-
+1😁
-
Сделают один рейс с ухылянтами вместо снарядов 😊
-
Еще дипавто
-
а сколько максимум детей в одной семье разрешено подавать? если у меня 5 детей, то все 5 получат или кому- то откажут?
-
Сестра каже,що в посольстві можна,а в Україні -ні. За що купила,за те і продаю .
-
Я сама здивувалася, але каже ,що не віддають
-
Если загран есть завтра иди на почту и отправляй запрос на справку об отсутствии судимостей. Без дии, без тцк итп. Я не шучу. Штрафа не будет. Справка прийдет по почте. Не тяни потом поздно будет. Она очень нужна. Даже если уедешь из Канады. Здесь взять легче всего. Никого не слушай и никого не проси(помогаторов я имею ввиду). Проси из Оттавы. Совет всем сомневающимся.
-
Сьогодні робив довідку про не судимість через дію і поки що все працює
-
Виключення - якщо батько не рідний (і не всиновив дитину)
-
Венгрия, Словакия, Сербия...
-
Найперше - батькові навіть не потрібне доручення, щоб забрати паспорт своєї дитини, молодшої за 12 років.
-
Чи закинуть?😒
-
Я нічому вже не здивуюся
-
Дуже рано говорити про інтерпол. Інтер та європол - це коли наші розшукують нас в міжнародному розшуку за кримінальну статтю по якій можна екстрадувати. Не закинуть вже вони туда мільйон з чим-то людей
-
А там думаєш краще? Ну там не депортують, а просто не дадуть змоги працювати і жити. Будуть вичавлювати брата ухилянта всіма можливими засобами. Мілорд, крєпостниє бєгут!
-
Добрий вечір Підкажіть будь ласка, якщо прийде дозапит на military, чи потрібно щось буде замовляти через консульство? Чи просто дозаповнити форму і LoE?
-
В інтерпол не вірю. Не зявився по повістці тому інтерпол? Інтерпол просто не прийме такі заявки, лол. Тим більше коли таких теоретично буде сотні тисяч
-
Так после 21.05 ....
-
Там консульство вже просить щоб правки робили з дії і присилали їм
-
Доречі, ще питання, як до тебе поставляться при виїзді з аеропорту. Наші великі кормчі можуть здогадатися подавати запит до інтерполу, а західні куколди, щоб лише не наводити зраду на богоподобного рятівника людства Зеленського, на це згодяться. Як то кажуть, "да он сукін син, но ето наш сукін син"
12 Jan 2024, 17:45
139189/472590
23 minutes ago