PR CUAET
-
Саме головне шо в канаді взагалі таких статей не має. А союзник чи ворог то все міняється. Польша он перший рік теж була союзником а зараз палки в колеса ставить
-
Можливо хтось знає телефон гарячої лінії IRCC, щоб подзвонити та запитати, куди слати цю форму
-
Консульство всегда собирало данные это его работа. Речь про добровольное обновление данных. То есть ты сам в первую очередь согласен с этим законом и добровольно участвуешь в мобилизации. Потом откосить не сможешь никак. Суд слушать тебя даже не станет. То что они сами себе придумали и пытаются тебя втянуть в эти игры не делает тебя соучастником. А вот добровольное участие делает тебя соучастником. Но никак не жертвой.
-
Так, дивилася. Немає нічого нового. Тільки лист на емейл прийшов, що є 5 робочих днів, щоб надіслати цю анкету(((
-
Написала сестрі
-
Я думаю порядок дій буде обернений - саме тому влада так боїться мобілізувати жінок. Бо тоді їм буде такий майдан шо вони навіть не уявляють
-
От зараз прийдуть і всіх замутять як мінімум. Завжди говорив що якщо воювати будуть українські жінки то спочатку вони завалять всіх москалів потім всіх таких як я (ухилянтів), а потім доберуться і до депутатів. Тому що наші жінки насправді дуже дивні створіння-за що я їх дуже сильно і поважаю всіх, особливо свою жінку яка стоїть над головою і читає це повідомлення, заставляючи стерти все що я хотів написати далі ))) Ладно всім добраніч і "свободу хлопам"(всім без виключення крім депутатів).
-
Консульство ніяк не допоможе. Воно не має ніяковісінького відношення до military
-
Прозвоните и спросите получили ли они, у меня после прозвона поменялось в Gckey аппликации: на additional documents have received