PR CUAET
-
Підкажіть мені, будь ласка, як діяти в наступних ситуаціях: 1). Мені вкрали паспорт, я виготовила новий, але у ньому немає візи. На яку візу подаватись і як? Де знайти інформацію про це? Тикніть пальцем, буду вдячна. 2). В сина закінчилась віза, visitor record ще в червні 2023. Він втратив статус, оскільки Торонто виготовляло його паспорт 8 місяців. Зараз подаємось на TRP. Питання - як поновити/продовжити чи виготовити нову візу для нього? Де знайти пр кроково? І чи для того щоб податись на візу, потрібно мати діючий статус? Дякую!!!
-
1) документ, що ви втратили паспорт з візою - є якийсь в підтвердження? ви збираєтесь кудись виїжджати з Канади? Бо віза потрібна тільки для цього. 2) TRР буде статусом. Під отриманий TRV потім можна подати на воркперміт чи стадіперміт для сина, якщо потрібно. Але з візою , коли є TRV - там якийсь трабли. Бо цей TRР - він перестає діяти , коли виїхав. Тоді навіщо вам віза?
-
ви можете замовити передачу паспорта до консульства через DHL. Це прискорить. Після статуса виготовлення паспорту - він приходить зазвичай на 1-1,5 місяця. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
Так, заходила. Наразі там є тільки ті документи, які я завантажила раніше. Ніяких нових немає. Дякую!
-
Нажаль, величезна кількість жінок чомусь переконана, що абсолютно усі, навіть чужі чоловіки їм щось винні. Особливо багато таких панянок у постсовкових країнах, де довгі часи існував культ псевдопатріархального рабства "ти ж мужик!" "ти шо, не мужик?" "мужик должен"
-
Я помилилася, племінниці вже 12 було
-
Сумніваюся, що чужі люди вам позичать таку суму. Це не 7 дол. Тоді кредит в банку
-
Напевно, ваші родичі чи друзі
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, чи означає це, що паспорт можна забрати, чи ще чекати статусу,, доставлено до ЗДУ,,? І як отримувати паспорт, якщо оформлювали в Едмонтоні, потрібно самому забирати, чи вони можуть поштою відправити? Дякую за відповіді!
-
Доброго дня, хто стикався з такою ситуацією. Пришла відмова у вклейці візи, у дитини візітор рекорд
-
Дякую!
-
Ось такий лист