PR CUAET
-
Ось такий лист
-
Привіт всім😊 підкажіть де і як робили довіреність для України, Ванкувер😊
-
Викатили для нас роз'яснення в якому нічого не ясно)) Про паспорти нічого толкового. А от права можна замовити поштою через Дію алє( послуга тимчасово не доступна)
-
edmonton.mfa.gov.ua/news/zmini-do-grafiku-roboti-konsulstva-z-20-chervnya
-
Ну про військовий облік інформації нема бо закон не вступив в дію. Все решта питань не викликає
-
Та вроді все ясно
-
Я навіть дізнався що якщо вже є 2 паспорти то вияаляєтся той самий старий треба предявляти теж
-
Скажіть отримали такий лист , хто стикався з таким .подавали дитині на вкладку візи, у дитини візітор
-
До 14 р ворк перміт не видають. Вам треба було подаватися на стаді перміт - його видають для учнів шкіл також. Ви зараз можете подати дитину на стаді перміт на основі вашого ворк перміту. Але після 31.03 це платно - 150 доларів.
-
Привіт,не знаю чи сюди писати але цікавить таке питання: чи заїжають зараз люди в візами W1(ворк) і чи видають wp. Якщо вклеюють то кому і на яких умовах(чи є якісь нюанси). Цікавить ті що отримали(вклеїли візи)до 04.02 .24
-
Народ, якщо серйозно то думаю чим не закінчиться. Україні не тільки військові потрібні а й люди. Як казав Зелений щоб сиділи там і платили податки. Не знаю як вони це збираються провернути але цілком можливо що будуть спонукати повертатись. Тоді і всі жіночки і яжматері проснуться і згадають що таке права людини і конституція.