PR CUAET
-
Я навіть дізнався що якщо вже є 2 паспорти то вияаляєтся той самий старий треба предявляти теж
-
Скажіть отримали такий лист , хто стикався з таким .подавали дитині на вкладку візи, у дитини візітор
-
До 14 р ворк перміт не видають. Вам треба було подаватися на стаді перміт - його видають для учнів шкіл також. Ви зараз можете подати дитину на стаді перміт на основі вашого ворк перміту. Але після 31.03 це платно - 150 доларів.
-
Привіт,не знаю чи сюди писати але цікавить таке питання: чи заїжають зараз люди в візами W1(ворк) і чи видають wp. Якщо вклеюють то кому і на яких умовах(чи є якісь нюанси). Цікавить ті що отримали(вклеїли візи)до 04.02 .24
-
Народ, якщо серйозно то думаю чим не закінчиться. Україні не тільки військові потрібні а й люди. Як казав Зелений щоб сиділи там і платили податки. Не знаю як вони це збираються провернути але цілком можливо що будуть спонукати повертатись. Тоді і всі жіночки і яжматері проснуться і згадають що таке права людини і конституція.
-
Возвращаться? А что я с этого буду иметь?
-
А пошли бы они со своей мобилизацией....
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка. У нас така ситуація. Я була в Канаді з дитиною, у неї закінчується дія паспорту і я подалась з Канади на нову візу та рекорд до 31.03. Без fee. Тепер м ми виїхали в Україну по сімейним обставинам. Вони прислали запит на доплату, який попав в спам. І сьогодні я отримала лист з відмовою тому що не оплатили фі. Типу безоплатно можна було отримати по куает до 15.07. Я так розумію що проблема була в тому що я саме за візу вже мала платити, а за продовження рекорду ні, якщо подалась до 31.03. Що в такому разі найкраще зробити? Писати пояснювальний лист? Оплатити? Робити візу з України, а ми планували скоро їхати назад. У мене досить довго ще буде діяти, у неї віза до кінця червня.
-
Итак: наш опыт посещения консульства в Оттаве. Дано: нужно подать на 2 паспорта для детей 2 и 4 года + заверить 2 справки о несудимости для меня и мужа. Было 2 слота: 1 на вчера, пойманный мужем и 1 Слот на 24.04 пойман мной. Подготовили все необходимые документы: - паспорт ребенка - паспорт мамы - анкета для ребенка - распечатанное фото ребенка 10*15 см - оплата консульских услуг - visitor record (ребенок) - work permit (мама) Приняли очень быстро, двоих детей на паспорт, так как все документы были правильно подготовлены + в конце согласились принять справки о несудимости, опять таки потому что все документы были подготовлены правильно. У нас остались исключительно позитивные впечатления. Параллельно с нами тоже пара пытались также подать на паспорта детям 1 до 12 лет и 1 уже было 12, а так же маме на паспорт. Без детей, без распечатанных фото, без необходимых документов. С ними подача длилась конечно дольше нас, при нас приняли документы мамы; пока папа ходил распечатывать фото ребенка младшего, при нас он так и не вернулся, так что сколько они там просидели не известно. Параллельно пыталась вклиниться дамочка на продление паспорта ребенка, на что её попросили подождать 45-50 минут и прийти в 13:00, так как продлениями занимаются в это время. На что она ответила что не может, потому как парковаться у консульства можно только на 1 час и что ей некогда потому что у нее работа и ей нужно срочно…. В общем мы были немного в шоке😅 Вывод: если вам удалось словить Слот, потратьте немного времени и подготовьтесь заранее, тогда вас примут очень быстро и вы останетесь з замечательным настроением. И будьте добры уважать свое время и время других, а так же их труд, они как никак тоже на работе и стараются принять вас максимально быстро. Мы реально ожидали худшего отношения и дольше по времени