PR CUAET
-
Не, ну так неинтересно. Де жінки ?? Чому мовчать??
-
Кому ще не скинула, напишіть мені в приват
-
За Владимира Зеленского? Я и вся моя семья! И очень рада этому!
-
На работе наверное. За посиделки в телеге пиар не дают и счета не закрывают)
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, мама зараз піде на франсізасьйон, та я чула, що можна оформити підвищену стіпендію в эмплуа квебек, але ніхто не дає подробиць. Навіть, безпосередньо в установі. Але деякі люди отримують 1400 замість 920. Буду вдячна за інформацію.
-
Так є таке,але ж не забувайте,що жінок багато самотніх(розлучених) і з дитиною,тому дійсно не можуть бути на фронті.
-
я вас розчарую: на фронті можуть бути ВСІ.
-
Наша компанія може взяти вам довідку та підготувати її до подання на PR за два тижні та направити вам по пошті. Бережіть свої нерви та дорогоцінний час ) ми розширюємо перелік країн, з яких маємо можливість дістати для вас довідки про несудимість, перекласти їх для PR та доставити вам прямісінько в руки: 🇺🇦Україна 🇷🇴Румунія 🇲🇩Молдова 🇭🇺Угорщина 🇨🇿Чехія 🇵🇱Польша 🇸🇰Словаччина 🇩🇪Німеччина 🇮🇪Ірландія 🇫🇷Франція 🇮🇹Італія 🇪🇸Іспанія 🇵🇹Португалія 🇫🇮Фінляндія 🇸🇪Швеція 🇩🇰Данія 🇧🇬Болгарія 🇪🇪Естонія 🇱🇻Латвія 🇱🇹Литва 🇬🇪Грузія 🇨🇾Кіпр 🇬🇷Греція 🇬🇧Великобританія 🇧🇬Болгарія 🇰🇿Казахстан 🇦🇿Азербайджан 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Фізично і теоритично так,на практиці ні.
-
In demand
-
1. youtu.be/DCJF2PX37fM?si=vOx3UQOcgXvNtrOX
-
-подзвоніть в IRCC і перепитайте; -також можете запитати у міграційного консультанта; Переклад двозначний. Якщо у вас і дійсно є тільки 5 днів, і ви не завантажите, то будете мати відмову у вп!
-
...і відчуєте підтримку нашої держави
-
отримати консульські послуги не всі можуть, а на фронт - тільки виявіть бажання😁
-
Доброго дня, чи потрібно підтвердити атестат чи його досить тільки перекласти?
-
знайомий пів життя прожив за кордоном, а надивившись на початку повномасштабного ютуба прибіг з за кордону воювати - то зараз покалічений і залишений - " бо сам зхотів, треба було закон читати"
-
Друзі! Обговорюємо закон, шукаємо та пропонуємо рішення, а не жаліємося наліво-направо. Задумка чату була мирне спілкування та взаємодопога з PR. І таким чат був 9-10 місяців. Тому будь-ласка ще раз STOP. За політику, ухиляння, порохоботів, зеленеботів, буде Mute!
-
1400 - це провінційна допомога від сервіс Квебек на родину, бо на одну людину 800 з копійками. Наскільки я знаю, якщо Вам уже призначена ця допомога, то на момент її виплати Ви можете відмовитися від стипендії на франсізасьоні. Про підвищену стипендію вперше чую, франсізасьон закінчую через 3 місяці 😊
-
Здравствуйте, возможно вы можете подсказать в вопросе налогов на ввоз денег. Если я продаю недвижимость и сама ввожу деньги через границу,декларирую их,то я не плачу с них налог? Но также я не указывала в декларации этого года,что у меня есть недвижимость в Украине. А второй вариант,если мне деньги от продажи переведут в Канаду через агенство? Тогда мне их надо декларировать и платить налог?в каком размере? Спасибо
-
По закону про мобілізацію треба чекати розʼяснення Кабміну, бо там не все прописано, навіть від якої дати вони ті 60 днів для оновлення даних рахувати будуть. Порядок вручення повісток теж має Кабмін надати.
12 Jan 2024, 17:45
139378/462157
less than a minute ago