PR CUAET
-
Доброго дня, чи потрібно підтвердити атестат чи його досить тільки перекласти?
-
Друзі! Обговорюємо закон, шукаємо та пропонуємо рішення, а не жаліємося наліво-направо. Задумка чату була мирне спілкування та взаємодопога з PR. І таким чат був 9-10 місяців. Тому будь-ласка ще раз STOP. За політику, ухиляння, порохоботів, зеленеботів, буде Mute!
-
1400 - це провінційна допомога від сервіс Квебек на родину, бо на одну людину 800 з копійками. Наскільки я знаю, якщо Вам уже призначена ця допомога, то на момент її виплати Ви можете відмовитися від стипендії на франсізасьоні. Про підвищену стипендію вперше чую, франсізасьон закінчую через 3 місяці 😊
-
Здравствуйте, возможно вы можете подсказать в вопросе налогов на ввоз денег. Если я продаю недвижимость и сама ввожу деньги через границу,декларирую их,то я не плачу с них налог? Но также я не указывала в декларации этого года,что у меня есть недвижимость в Украине. А второй вариант,если мне деньги от продажи переведут в Канаду через агенство? Тогда мне их надо декларировать и платить налог?в каком размере? Спасибо
-
Дякую за відповідь!
-
Мені люди особисто сказали, що отримують 2800 на сімʼю, вдвох навчаючись на франсізасьйоні. Але які саме анкети вони заповнювали вони не знають. Це мої єдині докази, тому сперечатися не буду)
-
Дякую!
-
Не зовсім. Така програма є але її не афішують. Це типу як профорієнтація від амплуа. Треба йти на спйт амплуа і читати
-
Ну в багатьох країнах це нормальна практика. Особливо якщо є агресивний сусід. Тільки тоді ось про рівні права ніхто згадувати не хоче в такому випадку. Для того щоб тримати автомат ігрик хромосома не обов’язкова.