PR CUAET
-
Друзі! Обговорюємо закон, шукаємо та пропонуємо рішення, а не жаліємося наліво-направо. Задумка чату була мирне спілкування та взаємодопога з PR. І таким чат був 9-10 місяців. Тому будь-ласка ще раз STOP. За політику, ухиляння, порохоботів, зеленеботів, буде Mute!
-
1400 - це провінційна допомога від сервіс Квебек на родину, бо на одну людину 800 з копійками. Наскільки я знаю, якщо Вам уже призначена ця допомога, то на момент її виплати Ви можете відмовитися від стипендії на франсізасьоні. Про підвищену стипендію вперше чую, франсізасьон закінчую через 3 місяці 😊
-
Здравствуйте, возможно вы можете подсказать в вопросе налогов на ввоз денег. Если я продаю недвижимость и сама ввожу деньги через границу,декларирую их,то я не плачу с них налог? Но также я не указывала в декларации этого года,что у меня есть недвижимость в Украине. А второй вариант,если мне деньги от продажи переведут в Канаду через агенство? Тогда мне их надо декларировать и платить налог?в каком размере? Спасибо
-
По закону про мобілізацію треба чекати розʼяснення Кабміну, бо там не все прописано, навіть від якої дати вони ті 60 днів для оновлення даних рахувати будуть. Порядок вручення повісток теж має Кабмін надати.
-
Мого брата після чотирьох контузій прооперували два рази за його власний кошт, а за місяць знову на нуль змусили їхати
-
Я узнавала но у сожалению если ты уплатил в Канаде и подал с Канады поменять уже нельзя комиссия сгорает (
-
Дякую за відповідь!
-
цікаво як в Ірландії
-
Мені люди особисто сказали, що отримують 2800 на сімʼю, вдвох навчаючись на франсізасьйоні. Але які саме анкети вони заповнювали вони не знають. Це мої єдині докази, тому сперечатися не буду)
-
який ще вам закон підписати щоб ви змогли, щоб повірили в себе?😂
-
За візу потрібно платити з липня 2023 а не після 31 березня як ви могли подумати. На сайті є вся інформація. А якщо ви не оплатили відразу то після запиту ви повинні були їм додати чек. Вони по іншому не будуть бачити чи ви оплатили чи ні.
-
Дякую!
-
Не зовсім. Така програма є але її не афішують. Це типу як профорієнтація від амплуа. Треба йти на спйт амплуа і читати
-
Ну в багатьох країнах це нормальна практика. Особливо якщо є агресивний сусід. Тільки тоді ось про рівні права ніхто згадувати не хоче в такому випадку. Для того щоб тримати автомат ігрик хромосома не обов’язкова.
-
А как скоро после отправки вы звонили? И вы по почте отправляли или в аккаунте загружали?
-
Та почекайте
-
В мене таке до людей які на 9-10 здають, хоча сама здала га 10 9 8 7. Погано готувалася до спікінгу, хоча розмовляю вільно
-
Наразі не було інформації що будуть проблеми з тим зоб забирати виготовлені паспорти. Тому шанс податись є. Я думаю краще витратити декілька тисяч на білети щоб скататись туди де є вільні слоти щоб потім не було проблем. Розглядайте це як інвестицію в свій PR.
-
Я здав біометрію тиждень тому та все ще не можу зареєструватись
-
Доброго дня! Намагаюся зареєструватися в трекері. Аплікація лише моя, подавалася як single. UCI справжній присвоїли 3 дні тому, біометрію здала і вона з'явилася в акаунті, але все ще виникає помилка. Скільки часу чекати, чи можливо це якась справжня помилка в даних і потрібно дзвонити? Пише Correct these errors: Incorrect or invalid information. Review and make sure it matches the information submitted on the Use of a Representative [IMM 5476] form or the Authority to Release Personal Information to a Designated Individual [IMM 5475] form. If you can’t create an account, it may be because your client’s application is not in our system yet.
12 Jan 2024, 17:45
139394/467922
21 minutes ago