PR CUAET
-
Ну в багатьох країнах це нормальна практика. Особливо якщо є агресивний сусід. Тільки тоді ось про рівні права ніхто згадувати не хоче в такому випадку. Для того щоб тримати автомат ігрик хромосома не обов’язкова.
-
Наразі не було інформації що будуть проблеми з тим зоб забирати виготовлені паспорти. Тому шанс податись є. Я думаю краще витратити декілька тисяч на білети щоб скататись туди де є вільні слоти щоб потім не було проблем. Розглядайте це як інвестицію в свій PR.
-
Доброго дня! Намагаюся зареєструватися в трекері. Аплікація лише моя, подавалася як single. UCI справжній присвоїли 3 дні тому, біометрію здала і вона з'явилася в акаунті, але все ще виникає помилка. Скільки часу чекати, чи можливо це якась справжня помилка в даних і потрібно дзвонити? Пише Correct these errors: Incorrect or invalid information. Review and make sure it matches the information submitted on the Use of a Representative [IMM 5476] form or the Authority to Release Personal Information to a Designated Individual [IMM 5475] form. If you can’t create an account, it may be because your client’s application is not in our system yet.
-
А ну да Маляр же сказала:треба читати,вивчати констітуцію.На жаль влада ложила прибор на конституцію(зокрема на права громадян,і на обов'язки влади)
-
В нормальних країнах існує забеспечена і підготовлена армія,а ні постійно змінючиїся шайки ворюг при владі.Думаю як мінімум після 2008 року можно було зрозуміти шо за сусідьу нас поряд.Бачили начебто соц.опрошення у Німеччині де запитували їх громадян готові лі вони воювати якщо раптово буде війна,так більшість відповіли що ні,бо це обов'язок влади мати в країні професійну армію яка і буде виконувати цей обов'язок(захист країни).А у нас на патріотах Україна витримала особливо перший рік(та й до сьогодні),а влада розповідала про те що не треба панікувати усе під контролем і дерибаніла усе що бачила(і до сьогодні також)
-
Привіт всім😊 підкажіть де і як робили довіреність для України, Ванкувер😊
-
Загружала через веб форму через день позвонила им и на следующий день пришло письмо (по типу спасибо что звонили и интересовались) а в самом статусе изменилось -что документы получены. Вместо статуса -что нам нужны доп документы