PR CUAET
-
Я уже раз 10 пробовал , не пускает , перекидывать снова на страницу авторизации ((
-
Скажіть будь ласка таке, яка ймовірність забрати паспорт після того як законопроект ввійде в силу?
-
Времени на работу не остается пока все коменты подчистят, а мы всё пишем и пишем.
-
Та в Південній Америці стає слотів, це правда
-
звісно, посилює ваш кейс, але не 1000% віза апрув
-
І я не казала, що немає відмов з ПР) я запитую про відмови без ПР)
-
Салют! Щось нове чути?
-
Ну я думаю він дає більше шансів, адже "прив'язка" до країни
-
А когда вошли для смены были активные все регионы для подачи? Через сколько прислали мейл? Есть ли у вас пиво?)
-
Працює. Але авторизуватись не давало 3 рази. Це було 10 хв тому
-
Дуже дякую!
-
Працює
-
У мене все працює
-
У них предпасочные выходные уже 😸
-
и еще вопрос, если внутренний паспорт старого образца, какой у него срок истечения указывать? я указал год и день когда владельцу исполниться 45, так как вроде в 45 надо менять, правильно ли это или нет?
-
Так нашому народу не доходить ) будуть думати: "а вдруг пронесе", тому погоджуючись з думкою , що почнуть виносити рішення після спливу термінів + для уряду буде зрозуміла кількість та можливий рівень прогнозу ймовірних витрат по цьому контингенту , адже ця програма дуже адаптована під людей, які мають проблеми зі здоров'ям, мовою, віком ...
-
@nastasia_lih пані Анастасія, передайте консулу чи віцеконсулу ,що це просто знущання
-
Даю 100% шо сьогодні і нічого не буде
-
Happy Friday всім ловцям слотів
-
Добрий день. Через скільки часу після подачі декларації CRA зареєструє аккаунт? Подався ще більше місяця назад нічого не приходить
12 Jan 2024, 17:45
139474/462077
about a minute ago