PR CUAET
-
С Эдмонтон это не работает, ждем с февраля 😁
-
Можливо)
-
Еще нет, ждем
-
Були слоти чи повідомлення від Анастасії сьогодні?
-
Треба: Замовити доставку безпосередньо на сайті ДХЛ і оплатити. Отриману квитанцію відправити в консульство разом з заявою, щоб паспорт забрав ДХЛ (див на сайті вашого консульства бланк заяви)
-
Треба заповнювати онлайн (коли паспорт вже буде готовий). На сайті Консульства є лінк
-
Сьогодні в консульство , вже ковбасе , ловила слоти 7 міс , переживаю що б нічого не проґавити , підготувала /копіювала все що тільки можно , чумадан документів 🤪🤞
-
Доброго дня!!! Якщо мені роботодавець буде робити LMIA чи може моя дружина подаватися знімною на закритий WP чи їй має робити її роботодавець і це окремі дві різні аплікації? Дякую
-
ну і виписати всі ці нові страшні слова з останніх двох тестів і вчити-вчити :)
-
А вже потім як оплатите їх послуги, квитанцію в консульство
-
Для ДХЛ - це вирішується напряму з ДХЛ, коли ваш паспорт буде виготовлено в Україні
-
в мене пробні були 6-10, здала на 9
-
А так ще тестів 50 по Ielts reading виконайте і Celpip вже не таким складним виявиться😂
-
а хто знає як заповнювати профіль роботи, якщо був приватним підприємцем і отримував гроші то від одної компанії, то від іншої - типу по 3 місяці кожної сабмітити? там насправді компанія одна, але юр. особи різні
-
У кожного громадянина України може бути два діючих закордонних паспорти. Ви можете не здавати поточний якщо не хочете (заяву дадуть на місці на це). Три - ні, доведеться один здати тоді
-
Запрос от кого? Вы же оформляете сами напрямую с ними эту доставку. Вы имеете в виду, что они не могут забрать паспорт ?
-
я ледь за 3 місяці пройшла 12 по селпіпу :)
-
Смотря где
-
- Що у вас? - Руку зламав, голову розбив, діарея, кровотеча, рак і прищ на носі. - Ось вам цитрамон.
-
Дякую! Пройду 50 тестів і відпишусь))
12 Jan 2024, 17:45
139672/450105
2 minutes ago