PR CUAET
-
Не дуже розумію алгоритм. Ви надасте pcc від еміратів де буде написано що криміналу нема. Ви вважаєте що Ircc буде запитувати історію ваших адмін порушень з еміратів навіть коли express entry аплікація не вимагає вказувати що в вас були адмін порушення?
-
Підкажіть будь ласка, якщо я працюю на позиції Key holder ( продавець в магазині одягу) це як супервайзер, англійська має бути 5555, але я не впевнена. Якщо здам на нищу, то по якому ноку я можу подаватися? Якщо продажі не підходять по номінації, чи можу подаватися як касир? Чи ще якась позиція. Босс може написати що я попрошу. Але англійська щоб 4444.
-
Ви в якій провінції?
-
Нажаль беж AOR майже не можливо дізнатись якусь інформацію по вашій справі. Можете спробувати по UCI номеру але не впевнена що так можно. Є два види це зателефонувати до IRCC або надіслати Web forms online. Але і там і там зазвичай потребують номер аплікації, тобто AOR.
-
Спасибо большое.
-
нема продовжень пермітів та рекодса. Завжди новий документ. можете подаватися на любой з трьох. Взагалі то на дитину - це стандартно на візіторрекодс. Але вам дали раніше воркпеміт - то можете знову на нього. Стадіперміт для школи не потрібен, достатньо візіторрекодс. Але можна і на стадіперміт. already in Canada with a parent who has a study or work permit www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/prepare/minor-children.html#:~:text=already%20in%20Canada%20with%20a%20parent%20who%20has%20a%20study%20or%20work%20permit
-
Не нахожу там нужны ли фотографии или нет?
-
А сколько стоит доверенность сделать в украинском консульстве?