PR CUAET
-
Сижу читаю і офігіваю
-
Хто делал паспорт в Чили? Отпишитесь, пожалуйста, в личку
-
Сидіть тут з нами тоді 😂
-
Ну це коли я вже на руках маю WP але ,коли тільки подаюся ...
-
Потрібно відправити заяву та квитанцію на адресу консульства Заяву можна знайти за посиланням edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
І дуже вдячна цьому чату та всім хто відписався тут, це реально дуже допомагає!
-
Но якщо що то поїду в Торонто або Оттаву
-
Ось саме тут майже нема попадань в мене, хоча загальний зміст розумію, була дуже здивована і розчарована собою( але треба попрацювати, бо тільки взялась
-
Хотілося б в едмонтоні
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
-
Підкажіть, будь-ласка, я подавала документи на дитячий закор.паспорт. Ніяких доставок не оформляла. DHL . Зайшла на офіційний сайт і читаю, що там вказанно,що якщо паспорт буде їхати дипломатичною поштою, то типу подайте заяву і т.д. Але я нічого не писала. Мені потрібно кудись писати чи ні?
-
Дружина може просити свого роботодавця про LMIA теж. І теж може окремо подаватися на закритий ворк перміт. Але на основі вашого закритого ворк перміту вона отримає відкритий ворк перміт
-
Так тільки одній повезло вона громадянка Канади
-
Ну якщо ж ви один подаєтесь, то звісно не разом)
-
Я з двома
-
Я зловила один в січні, інший - в квітні
-
І не мати дітей
-
Я знаю що для мене тобто одночасно ні ?) Перше отримати тоді наступний подається ?)
-
Нема за шо)
-
Дякую)
12 Jan 2024, 17:45
139709/474603
10 minutes ago