PR CUAET
-
оце хіба теж думала за це.. не підскажете який поріг доходу для цих виплат?
-
Здравствуйте, это значит что мне продлили ворк пермит ? Я правильно понимаю?) Если да , то где можно получить новый ворк пермит с новыми датами ?)
-
На основі батьківських пермітів - так. Тобто, батьківський перміт - то підстава для продовження перміту/візитор рекорд дитині. Але в дитини має бути дійсний паспорт на термін продовження
-
один із варіантів, що у вас був надто великий дохід, в цьому випадку ви можете не отримати GST credit
-
Доброго дня таке питання по трекінгу.Чи потрібно вкладувати конверт із трек номером чи можна звичайний?(я так розумію все одно він не буде відстежуватись) Та друге питання чи обовязково платити саме Money order на пошті чи можливо звичайним переказом(знаю на сайті написано що можна) а які тоді документи підкладати бо тут в СІBC не формує квитанції як в приват банку по оплаті
-
Ви не будете платити податок, якщо продаж був своєї власної квартири чи будинку. Ви маєте мати при собі підтверджуючі документи.
-
Отут є інформація, куди оплачувати edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
Хтось писав, що наче продовжували по батьківським документам.
-
в Консульство
-
Я теж розмовляю вільно, на роботі проблем немає. Але як блін попалося щось про лицарів, їх зброю і таке що я і не на англійській назви не знаю, то весь мій everyday english не дуже згодився🤷♀️😂
-
Пусто
-
Нема слотів
-
Я думала, що подалася 29 березня, а подивилася - 24 березня. Теж ще чекаю. Досі бекграунд чек
-
дуже дякую) так виглядає що дохід трошки перевищив
-
Правильно я поняла,что если даже деньги переведут через агенство,я с куплей-продажей могу положить на свой счёт без уплаты налогов? А если продажа дома родителей,а я хочу положить на сво счет?
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/goods-services-tax-harmonized-sales-tax-gst-hst-credit/family-income-level-where-recipient-will-no-longer-receive-gst-hst-credit.html
-
Спасибо большое 🤗
-
Canada Post - наше все)))
-
Добрий день! Скиньте будь ласка хто має лінк на наше консульство в Торонто, щоб роздрукувати заяву для підтвердження витягу про несудимість, щоб поштою відправити. Дякую!
-
Вони вам його надішлють поштою на вказану в анкеті адресу.
12 Jan 2024, 17:45
139751/472592
5 minutes ago