PR CUAET
-
після відповідей Так/Ні, включаючи НІ там, де ви Українець (бо після 31.03.2024 цього пункту вже не буде) - ви отримаєте перелік, де вам напишуть про LMIA.
-
Дякую!
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/apply.html
-
Народ, можете мені пояснити, бо я читаю чат і не можу зрозуміти. Ось у мене worker віза до березня 2026го і open work permit на той самий час. Уявимо що настав 2026 і я хочу подовжити свій open work permit - чому люди пишуть що не можна цього зробити? На сайті IRCC написано що You can only apply for a work permit from inside Canada if: - you have a valid study or work permit Це росповсюджється тільки на тих у кого закритий work permit, а для нас у кого open work permit це не працює? Я правильно розумію?
-
6 месяцев, если не покидать страну может и дольше
-
крапка з комою там просто далі перелік іде накшталт you made a claim for refugee protection; тобто це все окремі випадки
-
Так ви читайте і наступне - там крапка з комою, а потім чекліст дивитесь, які документи потрібни, інструкцію
-
Я купила 10 тестів ( тобто 5 сетів) і у мене були просто схожі завдання, аналогічних не трапилося
-
Скажіть будь ласка інженер механік, 6 років навчання, це яка графа( скільки балів ) де підраховують бали?
-
Ні,до березня все одно треба приїхати
-
Дякую вам.
-
Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста, момент, что-то стала сомневаться: у родителей и сестры куаэт и в визе в паспорте указано «worker». Им все равно надо приехать до конца мАрта, чтобы получить ворк пермит или к таким визам это не относится, можно приехать до окончания визы и все равно дадут ворк пермит. 🙏🙏🙏🙏
-
Дякую
-
Не потрібно.Відповідаєте на питання правдиво.
-
Але чому тоді на IRCC написано Eligibility requirements if you apply from inside Canada You can only apply for a work permit from inside Canada if: you have a valid study or work permit;
-
Чи можете підказати на якому саме сайті подаватися ? Дякую
-
Онлайн, можна подаватися по приїзду в Канаду одразу? Чи можна буде ще отримати Sin код для дітей?
-
Щиро дякую за відповідь!
-
Заповнюю анкету на дитину 8 років продовження Visitor, питання медицини за останні 12 місяців. В Канаді вже 1,5 років, медицину проходили до 90 днів при вʼїзді. І це вже більше як 12 місяців. То треба буде проходити медицину додатково?
-
Підкажіть будь ласка, хто може допомогти отримати довідку про несудимість з Іспанії, в короткий термін (якісь перевірені організації і т.д.) .... А то самому робити дуже довго за часом, з повагою Олександр
12 Jan 2024, 17:45
14027/462957
4 minutes ago