PR CUAET
-
Народ, можете мені пояснити, бо я читаю чат і не можу зрозуміти. Ось у мене worker віза до березня 2026го і open work permit на той самий час. Уявимо що настав 2026 і я хочу подовжити свій open work permit - чому люди пишуть що не можна цього зробити? На сайті IRCC написано що You can only apply for a work permit from inside Canada if: - you have a valid study or work permit Це росповсюджється тільки на тих у кого закритий work permit, а для нас у кого open work permit це не працює? Я правильно розумію?
-
6 месяцев, если не покидать страну может и дольше
-
крапка з комою там просто далі перелік іде накшталт you made a claim for refugee protection; тобто це все окремі випадки
-
Так ви читайте і наступне - там крапка з комою, а потім чекліст дивитесь, які документи потрібни, інструкцію
-
Я купила 10 тестів ( тобто 5 сетів) і у мене були просто схожі завдання, аналогічних не трапилося
-
Скажіть будь ласка інженер механік, 6 років навчання, це яка графа( скільки балів ) де підраховують бали?
-
Ні,до березня все одно треба приїхати
-
Дякую вам.
-
Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста, момент, что-то стала сомневаться: у родителей и сестры куаэт и в визе в паспорте указано «worker». Им все равно надо приехать до конца мАрта, чтобы получить ворк пермит или к таким визам это не относится, можно приехать до окончания визы и все равно дадут ворк пермит. 🙏🙏🙏🙏
-
Дякую
-
Не потрібно.Відповідаєте на питання правдиво.
-
Але чому тоді на IRCC написано Eligibility requirements if you apply from inside Canada You can only apply for a work permit from inside Canada if: you have a valid study or work permit;
-
Чи можете підказати на якому саме сайті подаватися ? Дякую
-
Онлайн, можна подаватися по приїзду в Канаду одразу? Чи можна буде ще отримати Sin код для дітей?
-
Щиро дякую за відповідь!
-
Заповнюю анкету на дитину 8 років продовження Visitor, питання медицини за останні 12 місяців. В Канаді вже 1,5 років, медицину проходили до 90 днів при вʼїзді. І це вже більше як 12 місяців. То треба буде проходити медицину додатково?
-
Підкажіть будь ласка, хто може допомогти отримати довідку про несудимість з Іспанії, в короткий термін (якісь перевірені організації і т.д.) .... А то самому робити дуже довго за часом, з повагою Олександр
-
Там выше есть ссылка на исключение Все кто получил wp до june 7 2023
-
Підкажіть, будь ласка, під час заповнення форми потрібно вказувати дані з WP, який видали в першому аеропорту, чи дані з WP, який надіслали, коли зняла обмеження? Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, дитині 10 років при в'їзді видали Work permit з можливістю навчатися зі строком до кінця січня (до кінця строку дії паспорту), ми продовжили паспорт, тепер треба подаватися на продовження Work permit або на видачу Study permit?
12 Jan 2024, 17:45
14030/466871
less than a minute ago