PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, чи робота приватного підприємця може бути зарахована в досвід для ЕЕ? Це ж юр лице. Працювала сама, є договори оренди майстерні, договір співпраці з магазином, поступлення грошей за продажі на перерахунковий рахунок... свідоцтво ремісника. Інстаграм з доказами))) Англійська є, хочеться на ЕЕ.
-
Раджу зателефонувати та по телефону їм World Income вказати
-
А якщо такої візи немає?
-
Мій чоловік чекає з 21 березня. Дзвонили до cra ,сказали відправте декларацію поштою ,бо ми перший раз подалися
-
Так
-
Якщо в старому паспорті є дійсна віза і вона буде дійсна на момент коли ви отримаєте новий паспорт , тоді ви можете написати заяву і зберегти старий паспорт .
-
Вже були
-
В нас такі ж дати , Монреаль, тепер цікаво скільки чекати Портал 2 будемо
-
Добрый день. Я не могу все читать, на работе. Скажите, Анастасия писала сегодня? Обещают нам слоты?
-
Я заходила my account for individuals, ідентифікація була через банк, коли вказала всю необхідну інформацію sin та строчки з декларації, там було питання чи вислати вам security code. Отримала його поштою
-
18-го травня закон набирає чинності
-
І онлайн може стати
-
Онлайн теж
-
З чого ви взяли шо зразу буде повістка ?? І стати на облік він може в консульстві а не онлайн
-
1.Встанет на учет онлайн 2.Перед тем как оформить паспорт, ему успеет прийти повестка 3. По повестке он не явится 4. Дадут штраф 5. Штраф не оплатит 6. Подадут в суд И так далее …
-
Ні читайте закон
-
Та це в законі пише
-
Цікаво наскільки це правда, що не буде електроних повісток 😅
-
Ви на картах таро гадаєте?
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
140390/429577