PR CUAET
-
Заповнюю анкету на дитину 8 років продовження Visitor, питання медицини за останні 12 місяців. В Канаді вже 1,5 років, медицину проходили до 90 днів при вʼїзді. І це вже більше як 12 місяців. То треба буде проходити медицину додатково?
-
Підкажіть будь ласка, хто може допомогти отримати довідку про несудимість з Іспанії, в короткий термін (якісь перевірені організації і т.д.) .... А то самому робити дуже довго за часом, з повагою Олександр
-
Там выше есть ссылка на исключение Все кто получил wp до june 7 2023
-
Підкажіть, будь ласка, під час заповнення форми потрібно вказувати дані з WP, який видали в першому аеропорту, чи дані з WP, який надіслали, коли зняла обмеження? Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, дитині 10 років при в'їзді видали Work permit з можливістю навчатися зі строком до кінця січня (до кінця строку дії паспорту), ми продовжили паспорт, тепер треба подаватися на продовження Work permit або на видачу Study permit?
-
Добрий день, скажіть, будь ласка, може хтось знає, чи можна виїхати з Канади по одному закордонному паспорті, а в Європу прилетіти вже по іншому. Дякую
-
Я видалю дискусії щодо комсомолу бо вони тут нідочого
-
Давайте будь ласка по темі чату
-
за алкоголь у крові в Еміратах під час керування, як раз э кримінальне правопорушення, за яке передбачене покарання - срок за гратами.
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, як заповнити imm5669, а саме Membership, чи вказувати для батьків, якщо вони були в комсомолі, але не за власним бажанням?Дякую
-
Мені хоча б до 3 років продовжили, на разі в мене на півтора року і перміт, і віза.
-
Я вже назабезпечувалась його 3 роки 🤣, досить з мене, я не раб
-
І я не збираюсь його забезпечувати 3 роки, якщо це ця програма то вона мені не підходить
-
вітаю, подався на провінціалку от та думаю які документи вони можуть забракувати, люди поділиться досвідом які документи у вас просили переробити або дослати
-
Тоді по факту ви наразі не подружжя ви просто пара. Після того як ви отримаєте піар і після того як ви наприклад одружитесь ви спокійно зможете його спонсорувати як свого чоловіка. Мова чи дипломи чи вік в даному випадку грати ролі не будуть
-
Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) has implemented a public policy to temporarily allow eligible work permit holders, and those authorized to work without a permit under R186(u) of the Immigration and Refugee Protection Regulations, to study without a study permit. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/workers-study-without-study-permit.html
-
Він приїхав 1,5 місяці тому, я ніяк не зможу його наразі подати, бо в Україні ми прожили тільки 3 місяці разом, а тут тільки 1,5 місяці. Тобто це навряд буде враховуватись і до одного року ще довго. Тому я збираюсь вже по факту коли отримаю пр, потім щось робити і проблема, що ми в Монреалі, він навряд чи здасть французьську, якщо потрібно буде. Чи якщо я з ним одружусь йому не треба буде мову здавати? Проблема по факту в мові, я через це думаю покидати Монреаль.
-
Подаєте від імені сина, але підписуєте своїм імям
-
По CUAET сталі перміти видають в обхід цієї умови. Але це все лише до березня 2024
-
CUAET WP точно НЕ дає права на навчання. Для навчання в ВУЗі від 6ти міс, потрібен стаді перміт
12 Jan 2024, 17:45
14045/467199
2 minutes ago