PR CUAET
-
И если я не ошибаюсь что в этой группе парень писал отзыв именно о консульстве в Чикаго, куда прилетел делать паспорт хотя до окончания срока действия старого оставалось шесть месяцев, и ему не хотели делать. Но он сказал что это информация на сайте не было когда он делал запись и он специально прилетел, и ему сделали.
-
Вот информация с сайта консульства в Чикаго: Обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон здійснюється у разі: - закінчення строку дії паспорта ; - відсутності вільних сторінок у паспорті; - непридатності паспорта для подальшого використання (пошкодження); - виявлення помилки в інформації, внесеній до паспорта; - зміни прізвища або імені; ‼️Оформлення нового закордонного паспорта здійснюється також у випадку втрати або викрадення попереднього паспорта.‼️
-
Друзі, а крім слотів, ще бувають якісь послуги в Едмонтоні? Чи то також нереально, як слоти?
-
Через 1 хвилину після відкриття вже нічого не було 😢навіть секунд 30 і все
-
Заходити тільки в цей чат постійно і читати коли Анастасія, яка працює в консульстві, напише, що мають зʼявитися
-
А де попередили ?
-
А де можна зареєструватись щоб отримати повідомлення?
-
Так
-
Ми в Канаді . Тут такого нема
-
сорри, еще вопрос "Enter all names in English and in your native language or script" я же правильно понимаю что на укр только писать те имена, которые изначально переводились с украинского? и что помимо персональных имен, надо на укр писать и имена городов и улиц? имею ввиду что если жили в германии, мне ненадо переводить на украинский немецкие города и т д Я понимаю что звучит абсурдно, но если буквально воспринимать то, что они просят, то получается неразбериха какая то
-
В 11:14 попередили В 11:46 зʼявились
-
Заяву на паспорт дитині подає один з батьків! Присутність/дозвіл іншого з батьків не потрібна
-
Скиньте будь-ласка, посилання на офіційних калькулятор балів. Не можу знайти