PR CUAET
-
t.me/prcuaet/55035/154976
-
Підкажіть, будь-ласка, що входило в пакет документів на дитячий паспорт? Хочу максимально підготуватись. Чи запитували щось із того, чого немає в списку на сайті консульства? Десь в групі бачила, що потрібна довідка про місце реєстраціі (прописка) в Україні. Чи це так? Чи потрібні докази місця реєстраціі в Канаді? Заздалегідь, дякую !
-
Так, це термін дії перміту(((( це якийсь рандом, не зрозуміло як приймаються пішення(
-
Я брала довідку із школи, що дитина там навчається і ті й же довідці написана адреса, по якій дитина проживає. В мене довідка про реєстрацію дитини в Україні була. Але я її не відразу знайшла в своїх документах. Я дала свою прописку, і сказала що дитина зі мною жила в Україні. Наче консул і таке би прийняв. Потім я знайшла довідку саме дитини і дала йому. Але наче і без неї пропустив би документи. Точно не можу сказати
-
Дякую! Це мене і цікавило. Бо довідки про місце реєстраціі в Україні в списку немає але в чаті про це пишуть. Паспорт одного з батьків це мається на увазі внутрішній паспорт чи закордонний?