PR CUAET
-
Так
-
А якщо є I’d card у дитини, то все одно потрібна довідка зі школи?
-
Я здавала в Єдмонтоні
-
А хто знає як з ним зв'язатися, написати кудись?
-
Я брала довідку із школи, що дитина там навчається і ті й же довідці написана адреса, по якій дитина проживає. В мене довідка про реєстрацію дитини в Україні була. Але я її не відразу знайшла в своїх документах. Я дала свою прописку, і сказала що дитина зі мною жила в Україні. Наче консул і таке би прийняв. Потім я знайшла довідку саме дитини і дала йому. Але наче і без неї пропустив би документи. Точно не можу сказати
-
Скільки чекали отримання коду поштою? Я зробила так само, як і Ви
-
Ви з якого міста?
-
Попередня реєстрація не потрібна!
-
Доброго Дня, чи можливо хтось має список документів які треба щоб подати на Rp по вєзєднанню сім’ї ?
-
Перша, але у ній є вказано мій дохід до приїзду в Канаду
-
Ще невідомо, якщо буде запис виставлю лінк в групі.
-
Як це нема в списку довідки про реєстрацію в Україні? Є вона в списку
-
В сенсі? Не можна залишати один старий паспорт??
-
Дякую! Це мене і цікавило. Бо довідки про місце реєстраціі в Україні в списку немає але в чаті про це пишуть. Паспорт одного з батьків це мається на увазі внутрішній паспорт чи закордонний?
-
В нас у доньки (17 років) ні довідку зі школи, ні АйДі картку канадську не питали. Довідка реєстрації в Україні була потрібна
-
рішення вже прийнято🤷🏼♀️
-
Я подавався на продовження ворк перміту у березні,сьогодні прийшов ось такий лист,кому приходило подібне,бо вони просять військові документи…
-
У меня просто один выходной в неделю и это понедельник. Бывает два выходных, но на той неделе подходило только 29
-
Нормально)))
-
Я на 29 успел
12 Jan 2024, 17:45
140663/467921
31 minutes ago