PR CUAET
-
Друзья, подскажите пожалуйста. Если я подал документы на новый загран 9го апреля. Могут ли, когда я приеду забирать, потребовать военник? Спасибо!
-
І мені якщо можна, дякую)
-
vm.tiktok.com/ZMM4QDPrg
-
Є дураки які таке мелять в консульстві? 🤦🏼♀️
-
Афігеть, так і знав що це була остання можливість
-
Люди, підкажіть чи правда, що для подання на ПР довідку про несудимість не треба завіряти у консульстві, і вона годиться з Дії?
-
Пояснив chat gpt свою ситуацію і попросив грамотно скласти лист на основі інформації яку я йому надіслав.
-
Тільки в особисті
-
Вітаю усіх, кому вдалось зловити запис!🥳 Тепер трішки вас проінформую : 1. Слоти виставлялись вручну, тому з моменту мого повідомлення, вас сотнями зайшло на сайт і довгий час ми не могли оновити сторінку, тому запис відкрився трохи пізніше, і так, він відкривається не чітко в годину! 2. Слоти, виставлені на період з 29.04 по 10.05, було заповнено за 42 секунди! 3. Наступне оновлення слотів повинно бути наступного тижня, також скоро на офіційному сайті консульства буде інформація щодо днів та годин оновлення слотів, тому моя допомога більше не потрібна😊 4. Велике прохання до усіх, хто приходить до нас на прийом - не повідомляйте що ви зловили слоти завдяки інформації у цій групі, оскільки про моє перебування тут консул не знав і не заохотив такої ініціативи, тому, на жаль, вимушена покинути ваш чат🥹
-
По гуманітарній програмі
-
І що в чат gpt писали?
-
Чотири місці десь прожили до того як подалися
-
Спасибо Вам за помощь
-
Ахах Точно 😅
-
Щиро вдячна вам за допомогу🌸
-
Доброго дня, а скільки ви часу до подачі аплікації прожили в Канаді?
-
А где там вообще смотреть на том сайте? вообще непонятно, где они напишут.
-
Люди без мозгів,тепер ще важче буде зловити))Якщо це буде на сайті))
-
Спасибі
-
Спасибо большое !
12 Jan 2024, 17:45
140758/440420
10 minutes ago