PR CUAET
-
Бл…. Це ще і на візу треба 🤯
-
Річна інфляція в Канаді підвищилася до 2.9% в березні через зростання цін на бензин. Результат відповідав очікуванням. Чи означає це, що ми побачимо зниження ставок на наступній запланованій даті оголошення 5 червня? Хоча це те, на що чекає багато хто, я б не відкривав шампанське ще. Канадська інфляція - не єдина річ, на яку Банк Канади звертає увагу. Інфляція в США продовжує бути проблемою, і це є причиною, чому фіксовані іпотечні ставки зросли на цьому тижні. Це не означає, що Канада буде чекати на США перед зниженням своєї ставки, але було б легше, якби в США спостерігався такий же спад інфляції, як і на нашому боці кордону. Фіксовані іпотечні ставки ростуть. Після минулого звіту США про інфляцію та цін споживчих товарів і послуг, відсоткові ставки на облігації стрімко підскочили вгору, що призвело до негайного підвищення фіксованих іпотечних ставок. Було чудовою новиною, що Банк Канади зберіг свою ставку, але ринок облігацій був більш зацікавлений тим, що відбувається в США, отже, підскочив. Навіть якщо Банк Канади знижує свою ставку 5 червня, це не означає, що ми побачимо падіння фіксованих ставок. Фіксовані ставки не рухаються у залежності від ставки Банку Канади і навіть можуть рухатися в протилежному напрямку. Наступний звіт про інфляцію в США очікується 15 травня. Якщо він знову буде вищим, ніж очікувалося, це може подальше підвищити фіксовані ставки. Наступний звіт про інфляцію CPI в Канаді запланований на 21 травня, через шість днів після США. Давайте тримати кулаки, що вона знову знизиться. Якщо це станеться, то знижка 5 червня здається ще більш ймовірною, навіть якщо звіт про інфляцію в США буде вищим. Your Reliable Mortgage Advisor
-
Ой ну як це без слоту ,з чого ви взяли таке ?
-
Нема
-
А ви змогли податись на новий без слота чи у вас був слот?
-
Так але він каже це коли вони дійсні а ваші не дійсні будуть коли ви отримаєте нові
-
а як це? По Закону України Ви маєте право на два паспорти. Ц Едмонтон?
-
Виходить коли отримаю нові паспорти знову подаватись на нові документи , а не відмовлять лі мені на основі того що попередні будуть дійсні до 28 наприклад , а паспорт він забере 🤯
-
капець. А віза тоді буде дійсна в такому паспорті?
-
Також довідку про несудимість можна замовити в регіональному або головному управлінні МВС України (про це вказано на сайті). Щоб там стояла печатка МВС, можна замовити довідку через бюро перекладів/юридичні фірми з апостилем. Тоді витяг стає офіційним документом, виданий Міністерством внутрішніх справ з мокрою гербовою печаткою
-
В Україні мені старий після моєї заяви просто проколювали дироколом і залишали у мене.
-
Він переді мною приймав 1 дитячий паспорт 30 хвилин , вони платили на місці , я все приготувала і оплату і копії і фото дитини привезла , відмовив , а на мене потратили 10 хвилин то міг реально 2 прийняти бо за мною було 20 хв закріплено Але це вже людський фактор
-
Чи потрібно мати з собою фотографію коли подаєшся на новий паспорт