PR CUAET
-
Я з 2 дій робив...
-
А ви знаєте що якщо ти зловив 1 слот то програма не дає брати другий Пише що ти вже зловив То це чия провина ? Що робити батькам 2+ дітей ?
-
Перечитайте уважно номінацію і JAL. Там весь процес до отримання ПР ви фактично прив'язані до роботодавця і посади. Я не ризикнув міняти роботу. ПР вже є- зараз тільки розпочав пошук.
-
Що Ви маєте на увазі "з двух Дій"?
-
Побачимо, як воно буде в реальності 😊
-
Так питання у когось забирали паспорт при отриманні нового коли старий був уже недійсний ?відгукніться пліззз
-
Шапка чату Натисніть і побачите пінд = збережені смс
-
Ну... Тому і на 1 слот багато людей не оформляють...
-
Так
-
Так
-
Вам біометрію зарахували перед цим листом?
-
Тоді виходить що 18 травня якщо відкривають в Отаві чоловікам вже не підходить?
-
18 числа вступає в дію
-
Одна татова одна моя
-
Під,кажіть коли закон про мобілізацію вступає в дію? Підписаний 16 квітня, вступає в дію 16 травня? В Отаві останній раз відкривали на 17 травня, то з цього числа вже будуть оформляти паспорти чоловікам по новому закону?
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка Маю 2 дитини 13 та 10 років , 2 паспорти закінчуються в червні 2024 з ними і віза і візитор рекорд Сьогодні подовжила паспорти до 2028 Тепер треба сідати за подачею на нову візу та візитор рекорд Дитині тій що 13 років буде 14 в серпні їй подаватись на studi permit a малій на visitor record? І ще коли отримаю нові паспорти то знову подаватись на нові документи? (Бо консул сказав що забере паспорти бо вони не дійсні)
-
Дякую за відповідь
-
Доброго дня,хто знає куди загрузити сертифікат про шлюб та розірвання шлюбу та сертифікат про народження?бо в перечні є,а куди загрузити немає
-
Дуже дякую Вам за пораду, спробую теж так зробити. А куди потім прикріпляти квитанцію про оплату біометріі , я ще не отримала AOR і немаю номеру заявки.
-
Якщо ви не писали заяву на залишення собі паспорта при подачі на новий, то його, ймовірно, анулюють, як буде готовий новий. Але ви можете попросити, щоб його вам залишили (вони його проколють перед цим)
12 Jan 2024, 17:45
140904/447052
23 minutes ago