PR CUAET
-
А хтось знає о котрій в ДП докумен додають слоти? Бо я вже зовсім зневірилась у консульстві😢
-
Всім привіт! Я тут новенька. Мені знайомі порекомендувати спитати в цій групі. Можливо я роблю щось не так, але вже протягом місяця не можу зловити слот в Оттаві. Заходжу на сайт в різні дні, години, і ніколи нічого не бачу окрім е-черги. У когось виходило записатись? І якщо так, то в який час краще це робити?
-
Коли будете у полі де є текстове повідомлення описувати що ви додаєте і по якій причині , напишіть нашу програму для Українців
-
Чи відкривали комусь рахунок FHSA без PR RBS банку? На консультации сьогодні сказали що тільки з піаром можна.
-
ребятки можно коротко мне надо выслать вытяг с дии, копию паспорта и анкету... на какой адрес?
-
Заяву могу скинуть если что
-
Вот у нас паспорт действителен еще год, и я сразу дома еще заполнила заяву на то чтобы оставить его, и оформить второй. Но в консульстве на приеме доков , Татьяна сказала что не нужна эта заява так как она и так понимает что это будет второй паспорт… ведь старый еще год действителен. Но лучше заяву принести сразу И 10 РАЗ сказать что это второй паспорт и первый хотите оставить. Там важно чтобы она поставила галочку когда заполняет форму что старый паспорт остается у вас