PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, питання по програмі воз’єднання сім’ї для PR. Я знаходжусь в Канаді і є основний заявник, мій чоловік в Україні – мобілізований. У Формі IMM 5669 для чоловіка у пункті G Військова та воєнізована служба я його повинна вказати як військовий і плюс ще потрібно заповнювати додаткову форму?
-
А хто повинен попереджати? І навіщо? В кожному пакеті на різні подачи є перелік своїх документів - іх не перераховують тут. Іх йдуть на сайт та вивчають. І вимога про гроши та фінансову спроможність - одна з традиційних у Канаді . Це не якась новина. Коли у нас в Канаді на постградюейиед навчалась донька - то ми показували ці гроши довідкою із банку України. Бо ці гроши реально потрібні, бо дитина навчається і їх у неї нема. Якщо іх нема - то це питання, як взагалі дитина збирається навчатися. Якщо ви вже в Канаді - то є інши гарантії. Наприклад, можно брати кредит на навчання. Або виступати гарантом навчання дитини, показуючи своє працевлаштування у Канаді та свій оборот по зарплатні за мінімум три місяця, що ви можете забезпечити утримання дитини, пока вона навчається.
-
Наразі - ні. Підвантажте документ з UMI номером старого. Але офіцер може запросити на свій розсуд.
-
вже обговорювали це питання вище. все індивідуально - одні люди отримували PR з такою довідкою, іншим - повертали і сказали робити з консульства. так що вам вирішувати як робити
-
А де ці 22 тренувальні тести є? Я тільки бачила 2 мок тести у вільному доступі. Ви докуповували щось?
-
Дякую
-
Це питания обговорюється в гілці Медогляд. Загалом - ні, але офіцер може запросити на свій розсуд.
-
Хто знає якщо проходили медогляд рік назад в Канаді, чи потрібно заново проходити для ПР?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, питання по програмі воз’єднання сім’ї для PR. Я знаходжусь в Канаді і є основний заявник, мій чоловік в Україні – мобілізований. У Формі IMM 5669 для чоловіка у пункті G Військова та воєнізована служба я його повинна вказати як військовий і плюс ще потрібно заповнювати додаткову форму?
-
Вітаю! Син - громадянин Канади. По програмі від 23 жовтня 2023 створили акаунт на мати. Батька включили як члена родини. У нотаріуса слід підтверджувати тільки родинний зв'язок син-мати? Чи син-батько теж? Або створити окремий акаунт на батька? Заздалегідь дякую за допомогу!