PR CUAET
-
Дякую за роз'яснення щодо того, хто чиї документи приймає. Але все ж почути досвід співвітчизників не завадить. Я від того нічого не втрачу.
-
Вы в Польше словили слот?
-
В Кракові і спіймали. Було багато опцій
-
І розумію, в Онтаріо є чіткі умови для перекладів, можливо в когось пройде, а когось можуть і розвернути. Я не фахівець, але думаю, це дуже важливо знати.
-
А есть у кого-то список ,какие документы с собой нужно иметь?на сайте не нашел …(
-
Понимаю,поэтому и спрашиваю ,чтоб подготовиться)
-
Добрий день ні не проти, бо не хочу щоб люди попали як я, у звичайному житті я б таке помітила, а тут дуже поспішала і просто не встигла розібратися.
-
Бо там це теж щось з фантастики 😅 принаймні у Варшаві. Можливо в Кракові лекше
-
Чому?
-
vytiah.mvs.gov.ua/
-
Ви ж розумієте, що обставини різні у людей 1. Відпустка 2. Справи у Польщі 3. Затрати виправдані, бо їдемо по справах.
-
Так а смысл, это же лететь нужно, затраты высокие да с работы нужно на неделю отпрашиваться
-
В польському консульстві у Кракові
-
Так
-
Навіщо перевіряти? Надішлють повістку, і це буде означати для них, що вона вручена.
-
Так ти маєш предявити документ який посвідчує твоє місце проживання у заявці на новий паспорт. Тут це ворк перміт або ід який видала канада. Більше тоо - консульство може тебе послати в інше якщо ти не в його регіоні юриздикції як зараз консульство в едмонтоні не приймає заявки в людей із онтаріо, наприклад
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, може хтось робив довідку з Болгарії. Як вона робиться?
-
закони як у рашці, а в Камбоджі/Канаді поширюється юрисдикція України на вручення повісток?
-
Там сейчас с Ванкувера ходит Flix bus по 20 долларов
-
А який ще варіант податися на паспорт, зробити доручення, якщо в країні перебування спіймати слоти неможливо?! Я з дітьми з Британської Колумбії до Едмонтону літала за 2000$. То чим це дешевше?!
12 Jan 2024, 17:45
141316/445547
13 minutes ago