PR CUAET
-
В польському консульстві у Кракові
-
Так
-
Так ти маєш предявити документ який посвідчує твоє місце проживання у заявці на новий паспорт. Тут це ворк перміт або ід який видала канада. Більше тоо - консульство може тебе послати в інше якщо ти не в його регіоні юриздикції як зараз консульство в едмонтоні не приймає заявки в людей із онтаріо, наприклад
-
А який ще варіант податися на паспорт, зробити доручення, якщо в країні перебування спіймати слоти неможливо?! Я з дітьми з Британської Колумбії до Едмонтону літала за 2000$. То чим це дешевше?!
-
Кто знает в какой день и время в Польше появляются слоты в ДП документ?
-
І питання - як спіймати слоти там?! Попередні я ловила 3 місяці кожного дня
-
Проверила ближайшие даты. Відповідь на усі дати однакова. Как им воспользоваться?!
-
Підкажіть будь ласка, якщо ми не робили евалюацію дипломів spouse, і не плануєм отримувати бали за них, то при реєстрації express entry профілю, при заповнені анкети на spouse education, вказувати, що освіти взагалі не було чи була, але не підтверджена в Канаді?
-
Но мы не в Ванкувере) Это отлично, что он ходит. Спасибо за информацию. Но мы летали перед Новым годом. Про автобус я не знала (может его и не было). Круто, если люди смогут воспользоваться автобусом.