Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Olya
    wrote on last edited by
    Можливо, погоджуюся, але я ризикувати точно не хочу, бо в мене єдиний шанс по EJO FWS OINP, і там тільки 14 днів з моменту вибірки. Просто фізично не встигну перекласти у інших перекладачів, якщо раптом не сподобається переклад з листом від перекладача, що він підтверджує правильність перекладів. Якось в мене не вселяє це довіру, бо на сайті Ontario є чіткі вимоги. Думаю, якби я одразу розібралася з мовними парами і сертифікатами перекладача, я б 100% не звернулася до нього, а шукала сертифікованого перекладача від ATIO. До речі по ціні вийшло не дорожче ніж у Ісаєва, тільки чекала місяць
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    👦👧 🇨🇦 Які документи потрібні дітям, щоби в'їхати до Канади? Дітям до 18 років, які в'їжджають до Канади за тимчасовою візою без супроводу батьків: - Власний закордонний паспорт; - копія свідоцтва про народження (із засвідченим переказом); — дозвіл на поїздку, підписаний обома батьками, з інформацією про опікуна, який нестиме відповідальність за дитину в Канаді. Дітям до 18 років, які в'їжджають до Канади за тимчасовою візою у супроводі лише одного з батьків: - Закордонний паспорт; - копія свідоцтва про народження (із засвідченим переказом); - Дозвіл на поїздку від несупроводжуючого батька. Якщо батьки в розлученні мають спільну опіку над дитиною: — Батько/мати, що супроводжує, повинен мати копію документів про опіку (із засвідченим перекладом). — Бажано дозвіл на поїздку від батька/матері, який/яка не супроводжує. Якщо батьки в розлученні та дитина під опікою лише одного з них: — Батько/мати, що супроводжує, повинен мати копію документів про опіку (із засвідченим перекладом). — Дозвіл на поїздку має бути підписаний лише батьком із правом опіки. Якщо одного з батьків немає в живих: — Батько/мати, що супроводжує, повинен мати копію свідоцтва про смерть (із засвідченим перекладом). Якщо дитина подорожує з опікуном або прийомними батьками: — Необхідно мати копію документів про опіку або усиновлення/удочеріння (із засвідченим переказом). Якщо дитина подорожує з супроводжуючим, який не є його батьком чи опікуном: — Супроводжуючий повинен мати дозвіл від батьків чи опікунів. ‼️‼️‼️ Це коротке зведення інформації на сторінці офіційного сайту. Подробиці обов'язково подивіться на засланні — є вимоги до змісту листів та інші важливі дрібниці. Ці вимоги до документів є гарною ілюстрацією того, що далеко не все однозначно прописано в законах, правилах і процедурах. Після їх вивчення у вас можуть виникнути різні питання: що означає «бажано» мати дозвіл? чи може дитина бути внесена в паспорт батька, що супроводжує? як бути, якщо дитина їде з батьком, який не має права опіки? Усього не може передбачити жоден, навіть найдокладніший регламент. Тут як завжди працює підхід, що описується двома ключовими словами: reasonableness і to satisfy. Тобто заявник (у даному випадку це дорослий або дорослі, відповідальні за дитину) повинні переконати владу в тому, що дитина перетинає кордон законно та безперешкодно, і всі аргументи мають бути раціональними. Якщо уважно читати, то саме це і написано в коментарі на сторінці сайту: The minor child will not be admitted to Canada if the officer is not convinced that the parents or legal guardian have authorized their stay. #consent #minors
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Треба років 15-20 лише кредитками або мати моргедж, завдяки моргеджу, який чемно платиться, рейтинг 800+ у людей
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill Popov
    wrote on last edited by
    в RBC Тоже могу помочь открыть FHSA аккаунт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Дякую за інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valentyna Yukhina
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    В мене в TransUnion 735, в Equifax 727, Borowell 666 🤷🏼‍♀️ Якась нездорова фігня. Це у всіх така скажена різниця з Боровел?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Залежить наскільки завантажений офіс (здебільшого під кінець квітня там бетлоги часто)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mary
    wrote on last edited by
    а кто то в курсе есть ли живая очередь в нью йорке или чикаго ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Привіт. В мене це зайняло десь майже місяць в 2022
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia
    wrote on last edited by
    на всех, кто старше 18 лет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill Popov
    wrote on last edited by
    фишка в том, что смотрят не просто на сам рейтинг, но и на количество кредитов+как вы по ним платите. Условно, если у вас кредитный рейтинг 700+, но одна кредитка - вам не дадут хороший кредит, так как история слишком мала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia
    wrote on last edited by
    Добрый вечер! Подскажите, насколько обязательным условием необходимость иметь опыт работы из Украины при подаче на Alberta accelerated tech pathway? Опыт то есть, но проблема в том, что фирма закрылась и взять письмо, о том что там работал ,теперь нет возможности ( В Канаде уже есть 1 год опыта
    1 Reply Last reply
    0
  • t5088101856T Offline
    t5088101856T Offline
    Nazar
    wrote on last edited by
    Без проблем подала? Не питали про приписку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t938971340T Offline
    t938971340T Offline
    vladyslav
    wrote on last edited by
    Це англійська вимова)
    1 Reply Last reply
    0
  • t938971340T Offline
    t938971340T Offline
    vladyslav
    wrote on last edited by
    У мене подруга подала на паспорт в Римі, через 3 місяці буде летіти назад за ним
    1 Reply Last reply
    0
  • t5088101856T Offline
    t5088101856T Offline
    Nazar
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t938971340T Offline
    t938971340T Offline
    vladyslav
    wrote on last edited by
    Ні, але уточнюйте особисто у консульства
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віта
    wrote on last edited by
    Добрий день. Якщо мій чоловік цивільний пропрацював рік офіційно на будові по 8 годин і платив всі податки чи може він звернутися про відкриття ПР? Які документи потрібні? І чи йому точно відкриють?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5418250026T Offline
    t5418250026T Offline
    Olena Fedorova
    wrote on last edited by
    Сьогодні чекала на звʼязок з оператором 1 годину і 40 хв 🙄 🙈
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.