PR CUAET
-
LMIA Дійсний буде лише 6 місяців
-
Це зайве
-
Можна подаватися одночасно
-
не забываем, что заграницей тусуются не только пересичные, а и элита. поэтому подождём прецедентов как адвокаты уважаемых людей раз***ут эту шляпу в судах
-
Якщо ви подаєтеся на закритий - ваша дружина може подаватися на відкритий разом з вами
-
На жаль готелі також входять в цю групу
-
Якщо здали Ред Сіл - тоді без проблем
-
пока админка
-
у листі повинна бути про це інформація. Або на е-мейл, або додають у кабінеті в ваш перелік чеклиста ще відкрите поле. куда можна додати файл. Ви дивилися у кабінеті?
-
Дякую
-
Там написано що ви не оплатили мито
-
Если кто-то тут получит повестку, особенно в бумажном виде, то берегите её как самое ценное в мире) это ваш билет на свободу. Это самое лучшее доказательство в суде того, что домой вам нельзя потому что там вас убьют. Это идеальный кейс. Кстати те кто покидает свой дом традиционными на данный момент путями обязательно храните повестки. И даже если Канада думает иначе, то соседняя страна имеет однозначную позицию на этот счет.
-
Сюди скидай: secure.wayforpay.com/payment/ukraine.army
-
Я думаю з відповідними поясненнями це ок. Також в документах від роботодавця потрібно зазначити що це full-time, а ще краще щоб в тих документах саме роботодавець якраз пояснив це.
-
Ні, це ареа 3
-
Ні, подача іде за місцем фактичного проживання. І віддавати паспорт на візу потрібно буде в Оттаві
-
Шо за народ 🤦
-
Якщо віза попередня ще дійсна, то варто повернутися, і тоді подаватися ще раз. За візу дійсно потрібно було платити. Зараз і за візу і за ВР потрібно буде
-
Привіт усім , щойно передзвонила в СUIAS immigrant service , мені сказали , що є 1людина яка подалась по цій програмі і вже получила PR … в них дані з самого ІRCC я такої статистики не бачу поки в тракері🤔
-
Просто податися на ПР тому що десь працював - такого немає. В залежності від вашої біографії, навиків, віку, освіти і ще купи факторів, а також провінції, є більше 100 різних варіантів, які можуть потенційно підійти. Якщо не хочете у цьому самостійно розбиратися, ласкаво просимо на консультацію: calendly.com/bosakimmigration
12 Jan 2024, 17:45
141584/412098
28 minutes ago