PR CUAET
-
Вони в більшості працюють на консайнменті. Тобто вони безплатні, але візьмуть частину того що можуть для вас відсудити
-
Так трекер- це ж справа добровільна. Не захотів/не знав - не додав
-
Запит в принципі той самий що на ПР. Це не дивно, бо питання про сулжбі при подачі на тимчасовий чи постійний статус стоїть однакове. Відповідти варто точно так само як ми обговорювали в розрізі подачі на ПР
-
Да, всю переписку нужно бережно хранить какое-то время, никогда не знаешь, что потом понадобится
-
Не чесно по відношенню до людей які не отримують цю інформацію
-
Ідіотизм якийсь - карати людину тільки за те що вона допомагала звичайним людям отримати послуги на які вони і так мають право
-
Я б рекомендував відправити через webform: secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Досить істерити. Повістка це не доказ чогось там, це тільки ваші емоції.
-
Повестка на официальном бланке , особенно полученная за границей это супер доказательство. А истерика это это закон, который мы обсуждаем.
-
Звідки?
-
все може бути набагато простіше, приймуть відповідні постанови про електронні повістки і всі, хто оновив контактні дані, зареєстрований в електронних кабінетах (і все це добровільно, матимуть шанс отримати повістку на підтверджений ними ж номер телефону, e-mail і т.д. Повістка буде вважатися врученою. І все це і подальші механізми мають бути прописані в наступних потенційних законопроектах, указах
-
Будь хто навіть хто не підозрює про існування цієї відкритої інформації
-
Добрий день. Не знайшла в чаті, можливо, хтось має посилання на офіційну інформацію. За скільки днів до закінчення перміту я повинна податися на новий? Чи є якісь норми? Знаю, що після закінчення є лише 90 днів.
-
Я тебе скинул в личку))) В отличие от тебя я помогаю пацанам с фронта
-
Навіть якщо не по Українських правилах, якщо один з батьки є активно працюючим в Канаді - можна податися. Але 12 років можливо т рошки рано для ВП - залежить від провінції і лейбор законів
-
але здав вже після року роботи. То зарахується цей рік чи це "незаконний рік"?
-
www.facebook.com/share/p/Y4BieziHzfHy5K5y/?
-
Це відкрита інформація, її може отримати будь хто
-
Видел вчера на ФБ в группе о рыбалке, что сообщество рыбаков альберты собирается ехать блокировать консульство в Эдмонтоне и пригласить телевидение чтобы отсветить проблему слотов
-
Якщо був допуск до роботи, то зарахується. Це краще уточняти в вашій провінції в тих хто займається ліцензування/регулювання
12 Jan 2024, 17:45
141608/471253
4 minutes ago