PR CUAET
-
Звідки?
-
все може бути набагато простіше, приймуть відповідні постанови про електронні повістки і всі, хто оновив контактні дані, зареєстрований в електронних кабінетах (і все це добровільно, матимуть шанс отримати повістку на підтверджений ними ж номер телефону, e-mail і т.д. Повістка буде вважатися врученою. І все це і подальші механізми мають бути прописані в наступних потенційних законопроектах, указах
-
Будь хто навіть хто не підозрює про існування цієї відкритої інформації
-
Добрий день. Не знайшла в чаті, можливо, хтось має посилання на офіційну інформацію. За скільки днів до закінчення перміту я повинна податися на новий? Чи є якісь норми? Знаю, що після закінчення є лише 90 днів.
-
Я тебе скинул в личку))) В отличие от тебя я помогаю пацанам с фронта
-
Навіть якщо не по Українських правилах, якщо один з батьки є активно працюючим в Канаді - можна податися. Але 12 років можливо т рошки рано для ВП - залежить від провінції і лейбор законів
-
але здав вже після року роботи. То зарахується цей рік чи це "незаконний рік"?
-
www.facebook.com/share/p/Y4BieziHzfHy5K5y/?
-
Це відкрита інформація, її може отримати будь хто
-
Видел вчера на ФБ в группе о рыбалке, что сообщество рыбаков альберты собирается ехать блокировать консульство в Эдмонтоне и пригласить телевидение чтобы отсветить проблему слотов
-
Якщо був допуск до роботи, то зарахується. Це краще уточняти в вашій провінції в тих хто займається ліцензування/регулювання
-
Теоретично без строку, бо людина дала право не постійну іміграцію дитині/ Постійну = безстрокову
-
Або TRP
-
Це лише доказ того що вам треба явитись до військкомату. І все.
-
В іделаі хоча б за 30 днів. Але по закону можна податися хоть в останній день (головне щоб по годинах, не перескочило на наступний день). Так буває в вечірній час. Тому рекомендую хоча б за 24 години
-
Звідси
-
В загальному це вважається що зняті обмеження. Бо обмеження на заняття проституціє воно є у всіх, тому ми його за обмеження в принципі не рахуємо
-
Чого це не підозрюють?
-
Это нужно зайти туда где я изначально подавала все?
-
Вобщем, мне посчитали декларацию и оказалось что не я должен денег Канаде, а Канада должна мне 😎. При том, что налоги с дохода не отчислялись (убер, дордаш). Это норм ситуация? Декларацию посчитала местная контора. И дала распечатанный ассесмент.
12 Jan 2024, 17:45
141617/439187
less than a minute ago